Україна

Калейдоскоп

Юрію Максимову – 55! Вітання від Григорія Суркіса

8 грудня колишній півзахисник «Динамо» та збірної України 90-х-2000-х Юрій Вільйович Максимов святкує 55-річчя. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

2023-12-08 21:10



Шановний Юрію Вільйовичу!

У день 55-го Вашого дня народження хочу висловити найщиріші слова та побажання Спортсмену з великої літери, справжньому бійцю та лідеру, людині сильного характеру та широкої душі.

Своєю жагою до перемоги, постійною зарядженістю на успіх Ви заслужили повагу колег, партнерів та вболівальників. А витончений смак, надзвичайне розуміння гри та непередбачуваність в очах суперників, безумовно, ставлять прізвище Максимова в один ряд із зірками будь-яких генерацій майстрів українського футболу.

За часів ігрової кар'єри Ви завжди були творцем та імпровізатором, перетворюючи гру на мистецтво. Згодом досвід та уроки, отримані від найкращих наставників, допомогли і Вам перетворитися у вимогливого тренера, що прагне нових висот і обов’язково досягає результату.

Щастя Вам та здоров’я, Юрію Вільйовичу! Миру та благополуччя в родині. Успіхів в улюбленій справі та виконання всіх заповітних бажань. А нам усім – омріяної Перемоги!

Із повагою!
Григорій Суркіс

pressing.net.ua