Україна

Калейдоскоп

Благодійний матч Game4Ukraine збере зірок із усього світу

Стали відомі повні склади команд, які братимуть участь у благодійному матчі Game4Ukraine на стадіоні «Стемфорд Брідж» у Лондоні. До переліку увійшли легенди футболу з 17 країн, а також зірки естради та телебачення.

2023-08-03 17:12

У складі «синіх» під керівництвом тренера жіночої команди Челсі Емми Хейз зіграють:

голкіпери: Діда, Петер Чех, Жуліо Сезар, Карлі Телфорд та Карло Кудічіні;
захисники: Фабіо Каннаваро, Жерар Піке, Крістіан Пануччі, Массімо Оддо та Вільям Галлас;
півзахисники: Кларенс Зеєдорф, Майкл Есьєн, Клод Макелеле, Михайло Мудрик, Сержиньо, Клер Раферті та Джо Коул;
нападники: Андрій Шевченко (капітан), Сергій Ребров, Самуель Ето’О, Джанфранко Дзола, Джермейн Дефо, Шота Арвеладзе, Лука Тоні та Джиммі Флойд Хассельбайнк.

До професійних футболістів приєднаються селебріті: зірка серіалу «Тед Лассо» Тохіб Джімо, британський комік Рассел Говард, актори Арчі Рено та Ральф Літтл, а також музиканти Джеймс Артур та Челсі Граймс.

У команді «жовтих» під керівництвом колишнього наставника Арсенала Арсена Венгера виступлять:

голкіпери: Йєнс Леманн, Девід Джеймс;
захисники: Бакарі Санья, Олег Лужний, Антоніо Валенсія, Даріо Срна, Пер Мертезакер, Мікаель Сільвестр, Вага Морган, Джолеон Лескотт, Мартін Шкртел, Йон Арне Ріїсе, Гаель Кліши;
півзахисники: Олександр Зінченко (капітан), Робер Пірес, Джек Вілшир, Чарлі Адам, Марк Нобл, Євген Коноплянка, Кеті Чепмен, Джесіка Уртадо, Рейчел Йєнкі;
нападники: Євген Левченко, Якубу Аєгбені.

У селебріті-складі «жовтих» з’являться зірка «Теда Лассо» Філ Данстер, актор Гіро Файнс-Тіфін, співак Том Греннан та телеведучий Роман Кемпф.

Поєдинок відбудеться 5 серпня у Лондоні на клубному стадіоні «Челсі» «Стемфорд Брідж». Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.

sportarena.com