Україна

Калейдоскоп

Володимир Зеленський – про стадіон «Динамо»: «Колись сюди та на всі стадіони в Україні повернуться вболівальники, тисячі з яких зараз у лавах ЗСУ»

2023-12-06 14:00

Президент Володимир Зеленський записав звернення з нагоди Дня Збройних Сил України, під час якого пройшовся вулицями столиці. Зокрема повз стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Глава держави висловив надію, що на футбольні арени нашої країни невдовзі повернуться вболівальники, багато з яких нині захищають Батьківщину від ворога.

«І зараз я йду по столиці нашої прекрасної держави, а не чиєїсь губернії у складі чиєїсь імперії. Від Офісу Президента України йду, а не чужого гауляйтера. Попереду у нас – Європейська площа, де наші синьо-жовті прапори, а не триколори. Попереду – Володимирська гірка. На честь нашого великого князя, а не їхнього дрібного царка.

…І поруч ось бачимо прекрасний стадіон «Динамо». І колись сюди та на всі стадіони в Україні повернуться вболівальники. Тисячі з яких зараз у лавах ЗСУ. Б’ються за наше. Як усі, хто не дозволив окупанту пройтися тут парадом. І тому поруч – пам’ятники нашим. Нашому Чорноволу. Нашому Лобановському… Пам’ятники нашим видатним діячам.

І на вулиці трішки холодно, але тепло на душі. І слизько, але знаю: дійдемо. В усіх сенсах. Бо знаю, що йдемо насправді разом. Було важко, але ми вистояли. Зараз непросто, але ми рухаємося. Хоч би як було складно – дійдемо. До наших кордонів, до наших людей. До нашого миру. Миру справедливого. Миру вільного. Всупереч усьому. Разом із вами. І завдяки вам, нашому народу, нашим Збройним Силам України
», – наголосив Володимир Зеленський.

footclub.com.ua