Україна

Калейдоскоп

ФК «Динамо» (Київ) разом із партнерами відкрили дитячу школу

ФК «Динамо» продовжує розвиватися та працювати у напрямку розширення мережі дитячих футбольних шкіл-філіалів по всьому Києву. Зокрема, у суботу, 19 серпня, столичний клуб разом із партнерами з Dynamo Kids відкрив школу по вулиці Степана Рудницького, 6, де будуть займатися футболом дітки віком від 2 до 7 років.

2023-08-21 18:00

Дітлахи вже провели тренування у новій школі у справжній динамівській формі, отримавши величезне задоволення та незабутні враження. Заняття пройшло з неймовірними емоціями та захопленням, тренери залучали дітей не лише до гри з м’ячем, а й до вправ на реакцію, координацію, швидкість та силу.


Крім того, за ними змогли спостерігати батьки та слідкувати за успіхами своїх діток. Ще одним приводом для захвату в хлопчаків та дівчаток став своєрідний боді-арт – вони отримали малюнки динамівської емблеми та зірочок на обличчі, а ще їм подарували повітряні кульки та сувеніри. Після тренування учасники поласували смачною піцою.

Сподіватимемося, що у майбутньому з цих маленьких футболістів виростуть справжні майстри, які з честю та гідністю представлятимуть «Динамо» та збірну України на внутрішній та міжнародній аренах.


У планах «Динамо» бути представленим у всіх куточках України, популяризувати бренд клубу та відкривати нові школи. Зацікавлені партнери можуть придбати у ФК «Динамо» (Київ) франшизу на відкриття подібних шкіл в Україні та за її межами.

Клуб дякує партнерам: компанії NB, компанії «Нові продукти», піцерії «Домінос» за допомогу в організації заходу.

Про те, чому було важливо відкрити цю школу, розповів радник президента ФК «Динамо» (Київ) Артем Кравець:


– Було багато зауважень про те, що футбольної школи «Динамо» для дітей від 2-х до 7-ми років у Києві немає. Багато наших конкурентів уже давно зайняли цю нішу, а «Динамо» лише починає працювати в цьому напрямку. Багато батьків зверталися до ДЮФШ «Динамо» з бажанням привести займатися своїх дітей, а нам просто немає чого було сказати та запропонувати їм. І зараз, з відкриттям школи Dynamo Kids, ми маємо хороші новини для батьків та їхніх діток.

Звичайно, чим більше дітей будуть займатися в подібних філіалах, тим більше варіантів знайти для динамівської Академії найкращі таланти Києва, а також, звичайно, популяризувати бренд «Динамо» (Київ).


– Я за те, щоб енергію направляти в правильне русло, – зазначила мама одного з юних гравців Dynamo Kids. – Спорт – це загальний розвиток, із користю для здоров’я дитини. Футбол ми обрали, тому що тут активність, біг, дитина втомлюється фізично, і потім удома не розносить усю квартиру (посміхається).

– Нам дуже підходить локація, тому ми прийшли на пробне заняття, дитині сподобалося, і ми продовжили заняття, – сказала мама іншого вихованця.

Прокоментував відкриття школи керівник локації Dynamo Kids Костянтин Кучевський:

– Ми починали працювати з дітками від 2-х до 7-ми років ще в 2016 році. За цей час ми отримали певний досвід та розуміння, чого діти та їхні батьки чекають від нас, що ми маємо дати для виховання дітей, аби вони щасливі приходили до нас.


Олексій Паламарчук, віце-президент ФК «Динамо» (Київ):

– Бачити радість своєї дитини – це найбільше щастя для її батьків. І ми щасливі, що даруємо радість цим діткам займатися тим, що вони люблять, робити перші кроки у футболі під керівництвом турботливих тренерів.

Керівництво ФК «Динамо» (Київ) позначило напрямок розвитку дитячого футболу, як один із пріоритетів діяльності клубу. «Динамо» постійно покращує відповідну інфраструктуру та відчуває соціальну відповідальність у даному напрямку.

fcdynamo.com