Україна

Калейдоскоп

ДЮФШ «Динамо» та «Динамік» передали автобус на потреби ЗСУ

Футбольний клуб «Динамо» продовжує всіляко допомагати Збройним Силам України. Зокрема, днями «Динамо» разом із Фондом братів Суркіс передав 11 позашляховиків для гвардії наступу штурмової бригади «Лють». До цієї допомоги долучилася і футбольна академія клубу – футбольна школа «Динамо» ім. Валерія Лобановського, батьки учнів якої спільно із футбольною школою «Динамік» організували збір коштів для придбання автобусу.

2023-06-17 20:00

Цей автобус має допомогти військовослужбовцям Збройних Сили України, полегшивши та пришвидшивши логістичні задачі.

Ключі від автобусу військовослужбовцям передали старший тренер молодших груп ДЮФШ «Динамо» Юрій Ястребинський та керівник футбольної школи «Динамік» Валерій Радченко. Від імені ЗСУ футбольній школі подякував та військовослужбовець із позивним «Десна».


Військовослужбовець ЗСУ з позивним «Десна»:
– Ми дуже вдячні за переданий автобус. Я впевнений, що він буде служити нам вірою і правдою для виконання наших бойових задач, для перевезення особового складу. Це дуже спростить логістику. Як мінімум, багато процесів почнуть відбуватися швидше. Від імені полку я щиро вдячний за цю допомогу!


Старший тренер молодших груп ДЮФШ «Динамо» ім. Лобановського Юрій Ястребинський:
– Ця ініціатива виникла завдяки батькам наших хлопців, які займаються і в ДЮФШ «Динамо», і в футбольному клубі «Динамік», який є філіалом нашої школи. Ми дуже вдячні батькам і керівництву, яке підтримало цю ініціативу. Разом ми зробили хорошу справу – передали нашим військовим автобус для забезпечення логістики, перевезення особового складу. ДЮФШ «Динамо» та «Динамік» працюють разом на перемогу, підтримуючи, як можемо, наших Героїв. Сподіваюся, наш внесок у цю справу буде корисним. Батьки організували збір коштів та придбали цей автобус. Його трохи підремонтували, привели у належний стан. Нехай він тепер служить нашим захисникам. Головне, аби хлопці поверталися живими з цієї війни.


Завдяки цим людям діти можуть займатися футболом в Україні, у Києві. До слова, динамівські команди вибороли Кубок Києва у чотирьох вікових категоріях. Я хочу привітати і тренерський склад, і батьків, і наших хлопців, які віддали дуже багато сил та емоцій. У цей важкий час позитивні емоції дуже важливі.

Добре, що дитяча школа має змогу працювати. Наші діти тренуються систематично, перериваємося тільки на повітряні тривоги. Дитинство не можна відбирати. Діти мають отримувати те, до чого прагнуть. У кожного з цих дітлахів є мрія – стати професійним футболістом. Заради цього ми працюємо, тренерський склад працює професійно. Завдяки керівництву клубу ми мали можливість виїздити з України, брати участь у міжнародних турнірах, поки в Україні не проводилися жодні змагання. А зараз можемо тренуватися в Україні. Дякуємо за це ЗСУ. Багато батьків наших учнів служать в ЗСУ, багато друзів, з якими ми підтримуємо зв’язок. Великий їм уклін до самої землі за те, що вони роблять. Перемога обов’язково буде за нами!

fcdynamo.com