Україна

Калейдоскоп

«Кривбас» визначився з варіантами домашніх стадіонів на єврокубки

2024-04-27 12:05

Делегація ФК «Кривбас» повернулася з Німеччини, де на тижні було відвідано арени, які розглядаються клубом для проведення матчів єврокубків сезону-2024/25.

Віце-президент ФК «Кривбас» Артем Гагарін та Комерційна директорка Оксана Абузярова відвідали Берлін, Дрезден, Гельзенкірхен та Кельн.

«За чотири дні в Німеччині ми побували на чотирьох різних аренах. Всі вони дійсно дуже різнопланові, як за місткістю, так і за іншими індивідуальними особливостями. Після попередніх ZOOM-конференцій з багатьма німецькими стадіонами ми визначили для себе пріоритетні арени: «Rudolf-Harbig-Stadion» в Дрездені, «RheinEnergieStadion» в Кельні, «Veltins-Arena» в Гельзенкірхені та «Olympiastadion» в Берліні. На цьому етапі було важливо особисто відвідати, проговорити певні нюанси та деталі з керівництвом стадіонів та представниками клубів, які проводять на них свої матчі», – розповів віце-президент ФК «Кривбас».

Стадіони, на яких побувала делегація, вміщують від 25 000 до 75 000 глядачів на єврокубкові матчі. Деякі з арен цьогоріч будуть приймати ігри чемпіонату Європи, тому вони повністю укомплектовані і готові, а на деяких ще треба проводити певні роботи. Також арени відрізняються кількістю бізнес-місць та скайбоксів, що безумовно впливає на формування загального кошторису та остаточного вибору.

Також клуб розглядає варіант з проведенням матчів кваліфікації в іншій країні, географічно ближчій до України, що спростить логістичні навантаження.

fckryvbas.com