Україна

Калейдоскоп

Чергове авто від «Динамо» поїхало на передову

Вже майже 500 днів в Україні триває війна, розв’язана російськими агресорами. Кожен у цій війні знаходить своє місце та чим допомогти, аби наближати таку бажану нашу Перемогу.

2023-06-30 13:19

Футбольний клуб «Динамо» та Фонд братів Суркіс продовжує всіма силами допомагати Збройним Силам України, захисникам нашої країни. Київський клуб регулярно відправляє корисні вантажі на передову, реагуючи на актуальні потреби військових. Клуб своєчасно забезпечує їх усім необхідним, оперативно реагує на запити різноманітних підрозділів та формувань, фінансуючи передачу життєво необхідних речей на фронт для ЗСУ. Адже допомога захисникам України під час жорстокої війни, розв'язаної росією, має надходити регулярно.

У цьому місяці допомога вийшла на новий рівень – на передову для потреб штурмових відділів було придбано та передано вже півтора десятки автівок.

У четвер, 29 червня, ФК «Динамо» Київ ініціював передачу нашим військовим ще одного позашляховика. Ключі від автівки військовим передав директор з розвиту клубу Максим Радуцький, і автівка відразу відправилася на передову. Відтепер це авто допомагатиме вирішувати щоденні завдання 35-го підрозділу ЗСУ. Це вже 15-те авто, передане клубом на передову.

Наближаємо нашу перемогу разом! Слава Україні!

fcdynamo.com