Україна

Калейдоскоп

«Динамо» надало допомогу військовому госпіталю

Київське «Динамо» продовжує допомагати нашій країні на всіх фронтах рухатися до перемоги та миру на нашій землі. 

2023-02-28 17:39

З початку війни клуб фінансово підтримує лікарні та дитячі будинки, надає допомогу Збройним силам України, закуповує необхідні технічні засоби та предмети першої необхідності (зокрема засоби особистої гігієни та медикаменти), продукти харчування, а також технічні засоби зв'язку, розвідувальні дрони та транспортні засоби для наших воїнів.

Цього разу до «Динамо» та партнерів клубу – міжнародного благодійного фонду «Україно! Я за тебе» – звернувся Ірпінській військовий шпиталь. Медичний заклад мав потребу у придбанні та транспортуванні німецьких медикаментів для поранених захисників України, які проходять там лікування та реабілітацію.

Наш клуб оперативно відреагував на звернення та одразу ж простягнув руку допомоги. У стислі терміни якісні ліки німецького виробництва були доправлені до України. Спочатку фура з необхідними медикаментами здійснила зупинку в Рівненській області, де залишила близько половини вантажу для потреб місцевого воєнного госпіталя, а звідти вирушила прямо до Ірпеня, щоб розвантажити другу частину, призначену для героїв України, які отримують медичну допомогу там.

fcdynamo.com