Україна

Калейдоскоп

Вітання президента «Динамо» з Різдвяними та Новорічними святами

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс привітав вболівальників з Різдвяними та Новорічними святами.

2023-12-24 11:57

Дорогі вболівальники!

Від імені футбольного клубу «Динамо» Київ щиро вітаю вас з прийдешніми святами – Різдвом Христовим і Новим Роком!

Завершується ще один важкий рік. Рік, сповнений випробувань та викликів. Та наш народ не втомлюється доводити свою волелюбність та незламність, вміння згуртуватися та підтримувати одне одного. Безумовно, український футбол у нових реаліях переживає нелегкі часи, та головне, що він зберігся та продовжує приносити людям позитивні емоції, які зараз так необхідні. Ми всі тримаємо кулаки за нашу національну команду та бажаємо їй виходу до Євро у наступному році, радують і юнацькі та молодіжні збірні. Зберегти та виховати нові покоління талановитих українських гравців – у цьому ми вбачаємо верховну місію вітчизняного футбольного господарства.

Та не футболом єдиним живе наш клуб. Зараз найголовніше – підтримка наших захисників, які днями та ночами, цілодобово стоять стіною на фронті та відвойовують нахабно захоплені загарбниками наші землі. Саме від них залежить майбутнє країни. Вони кладуть життя на полі бою за мирне небо, про яке мріють всі українці. Лише згуртувавшись разом, усією країною, ми можемо перемогти те зло, яке прийшло до нас та принесло війну, біль та горе. Допомоги потребують і мирні люди, адже через війну мільйони українців опинились у скрутному становищі. Футбольний клуб «Динамо» та Фонд братів Суркіс щодня невтомно працює, намагаючись допомогти усім, хто цього потребує.

Час різдвяних свят завжди сповнений особливою магією та очікуванням дива. Саме в цей час люди загадують бажання та очікують здійснення мрій, сподіваючись на краще та щасливіше життя. Серця наповнюються вірою, надією та любов’ю. Тож давайте загадаймо якомога швидшого завершення війни нашою перемогою, завершення страждань, спричинених цією війною, та повернення до мирного життя. Нехай новий рік подарує всім нам щастя, хороші новини та наближення найголовнішої Перемоги, якої ми всі так прагнемо! Усім нашим вірним уболівальникам ми дякуємо за підтримку команди впродовж усього року та сподіваємось незабаром побачитись на стадіонах!

З Різдвом Христовим та прийдешнім Новим 2024-м роком!
Президент ФК «Динамо» Київ
Ігор Суркіс

fcdynamo.com