Україна

Кубок

Кучук: «Провели хорошую игру, но ошибались в простых ситуациях»

2021-10-29 12:48

Коментар наставника «Руху» Леоніда Кучука після кубкового двобою із «Зорею» (0:2):

«Незаслужено програли цей матч. Провели хорошу гру, завдали багато ударів по воротах суперника, провели чимало позиційних атак. Аж смішно, бо помиляємось у простих ситуаціях.

На початку поєдинку відчувалось, що футболісти трохи нервували, але потім почали грати спокійніше. Все ж майстерність атакувальних гравців «Зорі» далась взнаки. Це перша причина поразки. А друга - не можна припускатись таких помилок.

Ми грали агресивно не лише у другій половині зустрічі. Ця агресія була помітна і в першому таймі. Так, ми не могли як слід зачепитись за м’яч, але завдяки іншим діям створювали собі перевагу на полі.

Зрозумійте, футбол складається не лише з атак, але й з оборонних дій і того, як команда діє у перехідних зонах. «Зоря» добре контролювала м’яч, тому довгий час не вдавалось вибігати на ворота суперника, але зрештою ми заспокоїлись і почали виходити з їхнього пресингу.

Сич на вістрі таки? Він чудово себе проявив. У нього є швидкість та сила. Кадрові втрати змушували його випустити на цю позицію. Хлопець зіграв спокійно та врівноважено. А це говорить, яка в нього світла голова». 

 

fcrukh.com