Україна

Прем'єр-ліга

Колос – Львів 1:0. Україна, 7-й тур. Звіт

Долю поєдинку вирішив гол сина головного тренера господарів Дениса Костишина на останніх хвилинах зустрічі.

Прес-служба ФК «Колос»

2019-09-15 21:43

Команди розпочали матч дуже обережно, адже втрачати очки в цій грі не хотілось нікому. «Колос» більше володів м’ячем у першому таймі, проте гольових нагод біля воріт «Львова» було зовсім мало. Так, на 17-й хвилині Євгеній Морозко був дуже близьким до свого другого голу у елітному дивізіоні, але не зовсім вдало зупинив м’яч у штрафному майданчику суперника, давши шанс воротареві накрити його. Гості відповіли не менш небезпечно, коли на 22-й хвилині Родрігес Сільва не влучив у ворота з вигідної позиції. 35 хвилина – потенційно небезпечний момент для «Львова» після обрізки Морозка, але помилку партнера по команді виправив Чорноморець. Вже в компенсований до першого тайму час, ковалівці вийшли в швидку контратаку, проте розпорядитися м’ячем як слід і довести справу до завершального удару не вдалось.

По перерві Руслан Костишин зробив лише одну заміну, замість Морозка, якому не раз діставалось протягом першого тайму, вийшов Ільїн, який пропустив тривалий час через травму.

56-я штрафний і класна позиція для прямого удару, але Джемаль Кизилатеш пробив у стінку. На початку другого тайму «Львів» мав би залишитись у меншості, проте два поспіль грубих порушення Сабіно супроводжувались для бразильця лише усними зауваженнями рефері. Загалом другий тайм «Колос» розпочав значно агресивніше, закрив суперника на його половині та змушуючи дуже часто фолити, не встигаючи на командними швидкостями ковалівців. Перетерпівши цей тиск, гості стали відповідати і кутовий на 72-й хвилині ледь не приніс їм успіх. На щастя для «Колосу» Бондару не вистачило кількох сантиметрів аби дотягнутися до м’яча.

Героєм матчу став Денис Костишин, який на 87-й хвилині спочатку заробив для команди кутовий, класним дальнім ударом, після подачі якого двічі у повітрі обіграв досвідченого капітана «Львова» Борзенка та з другої спроби забив гол головою! Трибуни «Оболонь Арени» вибухнули від радощів, це був справжній футбольний екстаз!! Проте цю радість могли зіпсувати гості в компенсований час, але фортуна віддала нам борг за Дніпро і сьогодні свято прийшло на ковалівську вулицю!

КОЛОС – ЛЬВ
ІВ – 1:0
Гол:
 Костишин (87).
Колос: Волинець, Зозуля, Максименко, Парамонов, Чорноморець, Кизилатеш, М
ілько, Морозко (Ільїн, 46), Смирний (Д.Костишин, 62), Волков, Лисенко (Задоя, 71).
Львів: Бандура, Гончар, Борзенко, Братков, Люлька, Мартан, Пернамбуко, Сабіно, Педро, Альваро, Шина (Ренан, 90+1).
Попередження: Лисенко (33), Мілько (38) – Сабіно (2), Люлька (43), Альваро (60), Братков (85).

koloskovalivka.com