Україна

Прем'єр-ліга

Ігор Суркіс: «Луческу сказав, що йому дуже сподобалось, як прогресує «Динамо»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в етері FootballHub прокоментував перемогу над «Поліссям» (3:0) у матчі 25-го туру чемпіонату України.

2024-04-21 20:30

– Ігорю Михайловичу, «Динамо» вдалось взяти реванш у «Полісся» за програш у матчі першого кола. Ваші враження від поєдинку?
– Кожна гра – це три очки. Ми повинні перемагати, і команда продемонструвала дуже хорошу гру. Я дуже задоволений.

– Сьогодні на матчі був цікавий гість – Мірча Луческу.
– Містер приїхав подивитися матч, мені було дуже цікаво послухати, як команда прогресує. Він сказав, що йому дуже сподобалось. Ми домінували весь поєдинок, рахунок 3:0, а міг бути 5:0 чи 6:0. Команда добре готова функціонально і тактично. Шовковський дуже добре виконує свою роботу. Сподіваюсь, що ми будемо тільки прогресувати.

– Як вам переможна серія Шовковського у чемпіонаті України?
– Ми не будемо дивитись на серію, будемо дивитись на турнірну таблицю після завершення сезону.

– Чи приїде Луческу на матч «Динамо» з «Шахтарем»?
– Якщо він зможе, він приїде. Зараз він у Києві по своїх справах, він захотів побачити команду. Я йому вдячний за все, що він зробив для «Динамо». Ті хлопці, які зараз грають – його вихованці, саме він їм дав дорогу у великий футбол.

– Сьогодні Михавко повернувся до складу «Динамо»...
– Михавко здорово відіграв сьогодні, і не скажеш, що йому 18 років. На полі він себе поводить, як боєць. Він відіграв чудово. Всі були однією командою.

– Він вам нагадує Забарного, коли Ілля теж починав у юному віці грати в основі «Динамо»?
– Вони розуміють, що не можна зупинятись на цьому, потрібно прогресувати і тоді у них буде майбутнє. Всі вони мріють грати у топ-чемпіонатах. Ми нікого не будемо затримувати, якщо в клуб прийде гідна пропозиція, яка влаштує всіх. Поки що пропозицій немає, відкриється трансферне вікно, будемо дивитись.

dynamo.kiev.ua