Україна

Прем'єр-ліга

Грицай: «Рух» только осваивается в УПЛ»

2020-11-27 17:36

«Рухівці» на клубній Академії у Винниках провели ранкову тренувальну сесію. А вже по обіді команда потягом вирушила на гру в Олександрію.

Після матчу проти «Маріуполя» тренерський штаб дав «жовто-чорним» один вихідний. А вже з наступного дня «рухівці» приступили до тижневого тренувального циклу й були повністю сконцентровані на поєдинку з «Олександрією».

Олександр Грицай, старший тренер ФК «Рух»: «Ми прекрасно розуміємо, яка важка гра нас чекає. «Олександрія» проповідує силовий футбол, тому постаралися підготувати хлопців до цього. Зрештою, все покаже гра. Хотів би подякувати нашим вболівальникам, які продовжують вірити в нас, адже ми молодий клуб, який лише освоюється в УПЛ. Деякі наші гравці взагалі не мали досвіду виступів у Прем’єр-лізі. «Олександрія» – це міцна команда, яка добре грає при стандартних положеннях. Ми розуміємо, що мало забиваємо, втім, нам вдається створювати небезпечні моменти. За цей тиждень відпрацьовували гру на завершальній стадії, тому з Божою поміччю, надіємось, нас прорве».

«Жовто-чорні» у доброму настрої прибули на заняття. Після нетривалої розминки підопічні Івана Федика пограли у квадрати, а згодом відпрацьовували тактичні моменти. Завершилася сесія розіграшами стандартних положень та ударами по воротах.

Ростислав Русин, гравець ФК «Рух»: «Ми прагнемо нарешті перемогти. Попередні матчі завершили внічию, хоча й заслуговували на те, аби здобути три залікові пункти. На жаль, не реалізували свої моменти. З «Олександрією» буде важкий матч. Постараємось перемогти, але, звісно, ми прекрасно розуміємо, що граємо на виїзді, а наш суперник у рідних стінах виступає дуже добре. «Рух» і «Олександрія» – це команди з різним стилем гри, але точно можу сказати, що буде багато боротьби. На тренуваннях працюємо над реалізацією. В наступному поєдинку ми також повинні створити кілька гольових епізодів, але на цей раз забити».

Надалі залишається під питанням участь у грі захисника Мілоша Стаменковіча та хавбека Андрія Кухарука, які відновлюються після хвороби.

Юрій Климчук, гравець ФК «Рух»: «Ми будемо робити все для того, щоб нарешті привезти три залікові пункти. У нас є величезне бажання. Головне, щоб усім все вдалося реалізувати на полі, і тоді буде результат. По наших тренуваннях помітно, що ми заслуговуємо нарешті на першу перемогу. «Олександрія» – це хороша команда з класними футболістами. У них є чимало швидкісних та досвідчених гравців. Гра буде нелегкою. В першу чергу, ми будемо нав’язувати супернику свій футбол, а все інше вже відійде на другий план. Віримо в те, що голи нарешті прийдуть і ми заб’ємо. Відпрацьовуємо завершальну стадію на тренуваннях. Надіюсь, у наступному матчі у нас все вийде».

Нагадаємо, матч 11-го туру УПЛ «Олександрія» – «Рух» розпочнеться у суботу, 28-го листопада, о 14:00, на стадіоні «Ніка».

fcrukh.com