Україна

Прем'єр-ліга

Колос – Олександрія 0:0. Україна, 26-й тур. Звіт

Що й треба було довести. Команди, котрі наразі є одними з найменш результативних у поточному чемпіонаті, котрі мали одну перемогу на двох у своїх 12 (!) матчах, завершили зустріч у Ковалівці без забитих м’ячів.

«Футбольний клуб»

2024-04-28 17:35

«Непереможне прокляття» в минулому турі зняв «Колос», перегравши «Ворсклу» з рахунком 2:0. Однак уже за тиждень підопічні Ярослава Вишняка знову забуксували. В сою чергу команда Руслана Ротаня до шести ігор продовжила невтішну для себе серію без вікторій (три нічиї, три поразки).

Сьогоднішній поєдинок, здавалося, порадує грою. Опоненти вже на старті здійснили обмін гострими епізодами, але на тому й зупинилися. Що до перерви, що після неї на полі спостерігався здебільшого статичний футбол із мінімумом загострень.

Лише в середині другого тайму суперники дещо активізувалися, знову відповіли моментом на момент, утім продовження знову не сталося й поєдинок спокійно добіг до свого нульового закінчення.

Тим не менше, завдяки цій мировій «Олександрія» до чотирьох очок збільшила відрив від зони перехідних матчів, а «Колос» за рахунок додатковий показників обійшов «Чорноморець», піднявшись на дев’яту сходинку таблиці.

КОЛОС – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Колос:
Фесюн, Ємець, Чорноморець, Бондаренко, Бурда, Мілько, Топалов (Велетень, 74), Оріховський (Паулаускас, 88), Демченко, Ільїн (Цуріков, 88), Безбородько (Рангел, 46).
Олександрія: Шевченко, Мартинюк, Кампуш, Логінов (Білошевський, 9; Кравченко, 78), Копина, Ковалець (Смирний, 62), Михайленко, Калюжний, Костишин (Джевані, 62), Кулаков (Погорілий, 61), Калитвинцев.
Попередження: Безбородько (42) – Кампуш (19).

footclub.com.ua