Україна

Прем'єр-ліга

Ворскла – Колос 0:2. Україна, 25-й тур. Звіт

В Полтаві «Колос» переміг «Ворсклу» і перервав свою шестиматчеву безвиграшну серію.

2024-04-20 20:23

Перший тайм пройшов при невеликій перевазі господарів поля. Обидві команди намагалися грати в швидкий комбінаційний футбол, але не вистачало гострих і точних передач біля воріт суперника.

Запам’ятався удар Демченка зі штрафного – Ісенко витягнув м’яча з нижнього кута. Кілька моментів виникло і біля воріт Фесюна, проте на перерву футболісти пішли за «сухого» рахунку.

А на початку другого тайму гості вийшли вперед: Безбородько підхопів м’яч в центрі поля, просунувся до воріт та сильно пробив у ніжній кут – 0:1.

«Ворскла» кинулася відігруватися. Удар Челядіна зі штрафного парирував Фесюн. Ще в кількох моментах атакуючим забракло точності.

А в кінці зустрічі госпораді поля прогавили одну з рідких контратак гостей, і Велетень встановив остаточний рахунок – 0:2.

ВОРСКЛА – КОЛОС – 0:2
Голи:
Безбородько (53), Велетень (87).
Ворскла: Ісенко, Пердута, Павлюк, Хрипчук, Якубу (Корнієнко, 68), Нестеренко (Глущенко, 69), Сіссоко, Кане, Челядін (Островський, 80), Мякушко, Ковталюк.
Колос: Фесюн, Ємець, Бондаренко, Бурда, Чорноморець, Мілько, Ільїн, Демченко, Оріховський (Велетень, 80), Топалов (Дорош, 90+2), Безбородько (Салабай, 74).
Попередження: Челядін (56) – Мілько (8), Чорноморець (57), Ємець (59).

footclub.com.ua