Україна

Прем'єр-ліга

Олександрія – Рух 2:2. Україна, 27-й тур. Звіт

Найкращим гравцем матчу став захисник господарів Микола Михайленко, який оформив дубль. Але для перемоги цього виявилося замало…

2024-05-04 15:49

Господарі активніше розпочали поєдинок і вже на 4-ій хвилині «Олександрія» відкрила рахунок у матчі зусиллями Михайленка. Згодом гравці «містян» кілька разів небезпечно пробивали по воротах: одного разу постріл заблокували захисники «жовто-чорних», а в іншому епізоді сейв здійснив Ледвій. Та після цього «рухівці» зрівняли рахунок, коли Пастух перший опинився на після метушні у карному майданчику олександрійців та влучно пробив – 1:1.

Наприкінці тайму господарі створили момент після стандарту, втім Ледвій врятував львів’ян. 

Друга половина матчу розпочалася з атак «Руху» та дальнього пострілу у виконанні Таллеса – повз ворота. Також «жовто-чорні» мали кілька моментів після стандартів, але «Олександрія» якісно захищалась у цих епізодах.

Проте знову вперед вийшли господарі: Михайленко на 80-ій хвилині оформив дубль, замкнувши подачу з флангу. Але вже за дві хвилини забили львів’яни – влучним дальнім пострілом відзначився Слюбик. Ще за мить Руніч міг забивати у ворота «містян», пробиваючи з чудової позиції, втім голкіпер здійснив сейв. Після цього Василь небезпечно стріляв з-за меж штрафного майданчика – воротар знову врятував «Олександрію». 

У підсумку, нічия з рахунком 2:2. До речі, це вже 12-та нічия для «Руху» в цьому чемпіонаті. 

ОЛЕКСАНДРІЯ – РУХ – 2:2
Голи: Михайленко (4, 80) – Пастух (26), Слюбик (82).
Олександрія: Шевченко, Мартинюк, Кравченко, Копина, Скорко, Смирний (Сігеєв, 12, Погорілий, 83), Михайленко, Калюжний, Костишин (Беззера, 73), Ковалець, Калитвинцев.
Рух: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Пастух, Підгурський, Таллес (Притула, 90+1), Федор (Рунич, 46), Карабін (Теслюк, 85), Квасниця (Плюман, 76).
Попередження: Калитвинцев (66) – Дідик (42), Слюбик (45).

fcrukh.com/