Україна

Прем'єр-ліга

«Ворскла» продовжила контракт із Кане

2019-05-21 10:25

18-річний малійський лівий захисник Ібрахім Кане разом зі своїми представниками провели перемовини з керівництвом «Ворскли» про подальшу співпрацю. Було вирішено пролонгувати стосунки з ним ще на один рік – до червня 2020-го.   

Нагадаємо, що Кане приїхав до Полтави разом із Якубу, Артуром та Карекою перед стартом «біло-зелених» у груповому етапі Ліги Європи.

«Мені дуже комфортно у Полтаві, – говорить Кане, – спочатку було відверто важкувато, адже зовсім інша країна, менталітет людей, кухня та й погода взимку дошкуляла. Та зараз уже повністю освоївся. У мене хороші стосунки з усіма партнерами по команді, хлопці тут дружні, допомагають один одному в тренувальному процесі та в побуті. Надзвичайно приємно поліпшувати свій професійний рівень у такому амбітному колективі».

До цього часу Ібрахім десять разів виходив на поле в чемпіонаті УПЛ, зіграв два поєдинки в зустрічах національного Кубка та дебютував у Лізі Європи, виходячи на поле проти лондонського «Арсеналу» на НСК «Олімпійський» та виїзній грі зі «Спортингом».

vorskla.com.ua