Україна

Прем'єр-ліга

Когут: «У «Карпат» молодий колектив, швидкий, прудкий, тож буде цікаво»

2019-09-20 14:00

Переможний гол Ігоря Когута на останніх секундах матчу проти «Колоса» став яскравим закінченням першої частини чемпіонату. Тільки-от пауза у сезоні для футболіста через дискваліфікацію виявилася довшою, ніж для всієї команди – жовта картка, отримана за зняту футболку, стала четвертою.

– З нетерпінням очікую найближчої гри, – підтвердив наші припущення Ігор Когут. – Відпочив, набрався сил, сповнений енергії і дуже хочу вийти на поле.

– Напевно, зараз ти би утримався від настільки бурхливого святкування того голу…
– Звичайно, озираючись назад, може, такого би й не зробив. Але у той момент емоції переповнювали, і мозок трохи відмовив (посміхається). Ейфорія була дуже сильною!

– Взагалі, перед грою мав на увазі, що маєш три картки і треба бути обережним?
– Так, намагався діяти обережніше. Вийшло так, що дотерпів до 90-ї хвилини… Намагався відбирати м’яч на ногах, не стелився у підкатах, але вийшло так, що гол поставив усе з ніг на голову.

– Останній матч було важко дивитися з боку, розуміючи, що не можеш нічим допомогти?
– Дійсно, дуже хвилювався та нервував, дивлячись за грою з телеекрану. Підтримував команду у думках.

– Після таких матчів зазвичай кажуть про бажання реабілітуватися у наступному матчі. З яким настроєм готуєтесь до гри проти «Карпат»?
– Знаєте, не хочеться зараз багато казати. Треба виходити на поле і все показувати там. Будемо намагатися перемогти, дуже хочемо цього.

– У «Карпат» змінився тренер. Чи помітив якісь швидкі зміни у грі львів’ян?
– Чесно кажучи, великих змін ще не побачив. Новий тренер прийшов, і відбувся такий собі струс у команді. В них молодий колектив, швидкий, прудкий, тож буде цікаво.

scdnipro1.com.ua