Україна

Прем'єр-ліга

Луческу: «У мене є пропозиції, але я нізащо на світі не піду з «Динамо»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу в інтерв'ю GSP заявив, що не збирається залишати клуб через російське вторгнення в Україну.

2022-05-19 09:21


– Як часто Ви спілкуєтесь із президентом клубу?
– Через кожні два-три дні. Керівники клубу не приймають жодних рішень, не спитавши попередньо в мене. З цього погляду й отримую від них виняткову вдячність.

– Ви покинете київське «Динамо» цього літа?
– У мене контракт до 2024 року, і я просто не можу залишити команду у цьому хаосі. Хоча пропозиції є, до того ж, дуже серйозні... Була навіть пропозиція від «Фенербахче»! Але зараз усі вони вже неактуальні.

– Значить, не може бути й мови про те, що Ви підете з клубу?
– Я не можу покинути «Динамо» у такій ситуації. Ні за що на світі. Це було б ознакою боягузтва. До того ж, я пройшов через все це у футболі. Включно з війною... Але в мене ще ніколи не було такої ситуації, що я можу грати матчі єврокубків, але при цьому у нас були б відсутні поєдинки чемпіонату. Тепер настав час все змінити та рухатися далі. Мені потрібні серйозні ігри щотижня.

– Яка у Вас зараз зарплата?
– Не має значення, яка у мене зарплата. Моя зарплата насправді не має великого значення, порівняно з тим, що мені дав футбол. Я продовжую працювати, активний, динамічний, думаю та приймаю рішення. Це моє життя!

dynamomania.com