Україна

Прем'єр-ліга

Кривбас – Олександрія 2:1. Україна, 16-й тур. Звіт

«Кривбас» здобув вольову перемогу над «Олександрією» і закріпився в групі лідерів.

2023-12-02 17:16

Початок матчу залишився за господарями поля, перші хвилин п?ять гра йшла практично на одній половині поля, але без моментів. Поступово гості відсунули гру від своїх воріт. Але все ж перший удар залишися за криворіжцями.

Коли Задерака спробував пробивати з гострого кута головою, але дуже неточно. «Олександрія» відповіла стандартом та гострим ударом Шостака – поперечина врятувала наші ворота. І знову «Кривбас» заволодів ініціативою: Дібанго вивів Кожушка один на один, але точний завершальний постріл Олег не вдався – повз ворота. Й тут же Бізімана хитрим пасом відправив забивати того ж Дібанго – м?яч просвистів над поперечиною.

Але невдовзі забили гості. Подача у штрафний, серія рикошетів – й потужний удар Шулянського без шансів для Кліщука – 0:1. Такий несподіваний розвиток подій трошки знітив  червоно-білих, адже деякий час нашим атакам не вистачало гостроти. В кінці тайму було проведено декілька перспективних атак, але, на жаль, забити не вдалось.

Другий тайм «Кривбас» розпочав дуже непогано. Але удари Кожушка, Кузика та Блізніченка, який вийшов на заміну, цілі не досягли. Особливо небезпечно було після моменту Кожушка, але олександрійці відбились. «Кривбас» продовжував вести гру, та створювати моменти, але захист гостей тримався. Потужно пробивали Іліч та Бізімана, але повз ворота.

Й все ж таки натиск господарів приніс свої плоди. Протягом чотирьох хвилин господарі перевернули усе з ніг на голову! По потужним пострілом з середньої дистанції зрівняв рахунок на 79 хвилині – 1:1. А за декілька хвилин пройшла масована атака, в кінця якої Бізімана точно пробив у ближній кут – 2:1.

КРИВБАС – ОЛЕКСАНДРІЯ – 2:1
Голи:
Жан По (79), Бізімана (84) – Шулянський (31).
Кривбас: Кліщук, Понєдєльнік, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго, Бізімана, Іліч (Татарков, 74), Кузик (Жан По, 74), Задерака (Блізніченко, 46), Дебелко (Приходько, 64), Кожушко (Аду, 82).
Олександрія: Єрмаков, Кравченко, Савченко, Сігеєв, Кулаков (Погорілий, 62), Шулянський (Білошевський, 46; Кулаковський, 88), Плакса (Мартинюк, 73), Джевані (Микитишин, 61), Копина, Смирний, Шостак.
Попередження: Джевані (10), Плакса (53), Єрмаков (65), Погорілий (76).

fckryvbas.com