Україна

Прем'єр-ліга

Пономарьов: «Перший тайм ми провалили. Це була моя помилка»

2024-04-28 11:46

«Рух» оформив вольову перемогу над «Вересом» (3:1). Керманич «жовто-чорних» Віталій Пономарьов поділився секретом, який дозволив змінити хід подій.

«Перший тайм ми провалили. Це була моя помилка. Денис Підгурський був після травми і не були впевнені, чи він зможе увійти в гру. Він тільки почав тренуватися у загальній групі. Ми трохи змінили склад, але в другому таймі все стало на свої місця. Ми грали тим складом, яким грали раніше і це дало результат.

Перший тайм був, мабуть, найгірший, який ми грали вдома. Вийшли у старті дві десятки – Олег Федор і Таллес. Було видно, що ми програємо багато єдиноборств, не було агресії, ентузіазму, тому потрібно було дещо міняти і поспілкуватися з ними.

Вийшов Денис Підгурський, почали підбори і боротьбу вигравати, переходити з оборони в атаку. Карабін навесні грає на якісному рівні. Йому вирізали апендицит і він пропустив місяць, але це не вплинуло на форму. Слюбик не винен у пропущеному голі, більше винна команда. Це нещасний випадок. Дякую команді за характер, за те що повернулися у гру», – розказав наставник у ефірі УПЛ-ТБ.

«Рух» скоротив відставання від «Дніпра-1» до одного бала.

ua-football.com