Україна

Прем'єр-ліга

«Динамо» – «Колос»: ситуація з дискваліфікаціями

2024-05-04 12:51

У неділю, 5 травня, відбудеться матч 27-го туру УПЛ, у якому «Динамо» вдома прийматиме «Колос» із Ковалівки.

Перед звітним поєдинком у складі «біло-синіх» є дискваліфікований гравець. У попередній грі з «Вересом» четверте попередження у сезоні отримав нападник Владислав Ванат. Це означає, що він пропустять один наступний поєдинок. Також не зможе взяти участі в найближчій грі з «Колосом» і захисник Олександр Тимчик, який у матчі з «Дніпром-1» отримав червону картку та був вилучений із поля, і зараз чекає на вердикт КДК.

Три попередження має у своєму пасиві півзахисник Олександр Андрієвський, тож йому потрібно бути максимально обережним, адже ще одна жовта картка означатиме для нього пропуск наступного поєдинку.

У складі «Колоса» дискваліфікованих гравців немає. Під загрозою дискваліфікації на наступний після «Динамо» поєдинок захисник Микита Бурда та півзахисник Андрій Богданов, у пасиві яких уже по 7 «гірчичників» у поточному сезоні. По три попередження мають захисник Владислав Ємець, півзахисник Владислав Велетень, нападники Рангел, Антон Салабай та Денис Безбородько, які також пропустять один матч у разі отримання наступного попередження.

fcdynamo.com