Україна

Прем'єр-ліга

Олександрія – Металіст 1:3. Україна, 3-й тур. Звіт

Харків'яни здобули вольову перемогу, більше тайму граючи в меншості.

Влад БІЛИЙ

2022-09-05 17:41

Програму третього туру УПЛ закрив матч на НСК «Олімпійський», де «Олександрія» приймала «Металіст». Як і в Минаї, де кілька годин раніше однойменний клуб приймав «Колос», рахунок було відкрито в дебюті гри: відзначився Калітвінцев, який на 11-й хвилині пробив під ближню стійку приблизно з кута штрафного майданчика.

Харків'яни довго тягнути із відповіддю не стали. Відмінно зіграв Коркішко: на 21-й хвилині прийняв верхову передачу і відпасував на Панасенка, який точно вистрілив у дальній кут.

А невдовзі «Металіст» залишився у меншості. Порох явно засмутився, небезпечно атакувавши Кожушка, а арбітр Максим Козиряцький показав йому червону картку.

Звісно, всі чекали, що у другому таймі «міщани» дотиснуть гостей. Але не тут було! «Металіст» продемонстрував згуртованість і характер, примудрившись двічі вразити ворота фаворита.

Перемогу гостям забезпечили Прядун (сильно пробив із розвороту після скидки партнера) та Мізюк (зіграв на випередження головою після кутового). Загалом досить несподівана розв'язка.

ОЛЕКСАНДРИЯ – МЕТАЛІСТ – 1:3
Голи: Калітвинцев (11) – Панасенко (21), Прядун (64), Мизюк (72).
Олександрія: Білик, Цуріков, Бабогло, Білошевський, Мірошніченко, Демченко, Волошин (Авагімян, 46), Рибалка (Дришлюк, 75), Третьяков (Кожушко, 31), Кобзар (Костишин, 46, Бондаренко, 79), Калітвінцев.
Металіст: Рибка, Каплієнко, Порох, Мизюк, Романюк, Ралюченко, Коркішко, Танковський, Панасенко (Шопін, 90+2, Підлепенець (Книш, 69), Прядун (Рязанцев, 82).
Попередження: Костишин (61), Цуріков (87) – Панасенко (12).
Вилучення: Порох (35).




footclub.com.ua