Україна

Прем'єр-ліга

Шахтар – Зоря 2:2. Україна, 13-й тур. Звіт

Суперники як на гойдалках провели зустріч, однак виявити сильнішого в ній так і не змогли.

«Футбольний клуб»

2022-11-13 17:30

«Шахтар» вийшов уперед мабуть на знаковій, 13-й хвилині матч-дня. Адже це був поєдинок 13-го туру в не неділю 13-го… Після навісу Михайла Мудрика з кутового, Артем Бондаренко виявився спритнішим за всіх у штрафному майданчику луганчан і вразив ціль із близької відстані.

Однак із посмішкою у роздягальню пішли футболісти «Зорі». Причому завдячуючи двом колишнім гравцям гірників. Олег Данченко зробив асист, а Ігор Кирюханцев після помилки Тараса Степаненка засмутив свою колишню команду.

Не встигла розпочатися друга половина, як уже гості опинилися попереду. Кирюханцев додав до голу результативну передачу на Сергія Булецу, який буквально розстріляв Анатолія Трубіна. Проте останнє слово залишилося за підопічними Ігора Йовичевича. Валерій Бондар виправився за свої дії, що привели до другого взяття воріт донеччан, зробивши гольовим ще один пас Мудрика.

Цікаво, що сьогодні всі фаворити втратили очки, а тому перестановок у таблиці не відбулося. «Шахтар» продовжує погоню за «Дніпром-1», від якого відстає на п’ять турнірних пунктів. «Зоря» йде третьою в чотирьох балах від чинного чемпіона.

ШАХТАР – ЗОРЯ – 2:2
Голи:
 Бондаренко (13), Бондар (63) – Кирюханцев (45+1), Булеца (46).
Шахтар: Трубін, Бондар, Кривцов (Тейлор, 84), Матвієнко, Михайличенко, Степаненко (Петряк, 84), Бондаренко, Судаков, Криськів (Назарина, 46), Мудрик, Траоре (Сікан, 46).
Зоря: Мацапура, Бутко, Бражко, Луньов, Мишньов (Михайленко, 81), Булеца (Антюх, 69), Чурко, Батагов, Вантух (Снурніцин, 69), Кирюханцев (Алібеков, 81), Данченко.
Попередження: Траоре (44), Мудрик (62) – Антюх (90+5).

footclub.com.ua