Україна

Прем'єр-ліга

Львів – Чорноморець 0:1. Україна, 28-й тур. Звіт

«Чорноморець» здобув перемогу над «Львовом» та значно поліпшив своє турнірне становище.

«Футбольний клуб»

2023-05-25 16:06

Футболістів «Львова» вже не турбує турнірна доля, тому вони розпочали поєдинок з «Чорноморцем», так би мовити, в своє задоволення. Вже на 3-й хвилині Мишенко завдав удару з далекої дистанції, але м’яч пролетів над поперечиною воріт. За кілька хвилин Бугай прорвався по лівому флангу, змістився ближче до центру і пробив – неточно.

Для гостей результат матчу мав велике значення, тому не дивно, що на початку гри вони діяли дещо скуто. Але згодом одесити опанували себе і почали створювати моменти біля воріт суперника. Спочатку Васильєв не зумів замкнути дальню штангу, згодом добре пробив Хадіда – воротар зумів парирувати удар. А на 23-й хвилині після кутового Салюк виграв «другий поверх» і відкрив рахунок – 0:1.

До перерви гра продовжилася в невисокому темпі при невеликій перевазі гостей.

У другому таймі характер матчу не змінився – гості більше контролювали м’яч, господарі поля намагалися відповідати контратаками. Але гострих моментів справа не доходила.

Фінальний свисток Анастасії Романюк зафіксував перемогу «Чорноморця».

ЛЬВІВ – ЧОРНОМОРЕЦЬ – 0:1
Гол:
Салюк (23).
Львів: Ольховий, Алібеков (Ременяк, 61), Бугай (Герич, 46), Михавко (Никитюк, 72), Кузик (Киричок, 68), Р.Михайлів, Бєляєв (Вовкун, 61), В.Михайлів, Сасовський, Грисьо, Мишенко.
Чорноморець: Паст, Єрмаков, Кузик, Путря, Хадіда (Політило, 67), Алефіренко, Авагімян (Войтіховський, 73; Штогрін, 81), Васильєв, Білий, Брагару, Салюк.
Попередження: Мишенко (1), Михавко (72) – Хадіда (65), Єрмаков (82).

footclub.com.ua