Україна

Прем'єр-ліга

Будківський: «Пробив тим, від чого краще залітає у ворота»

2024-02-26 15:17

Житомирське «Полісся» зіграло внічию із львівським «Рухом» у матчі 18 туру української Прем'єр-ліги. Нападник «вовків» Пилип Будківський та півзахисник команди Олександр Назаренко поділилися враженнями від першого офіційного матчу цього року.

«Трохи не вистачило в кінці матчу, не забили ті моменти, які у нас були, не вистачило останньої передачі. Нам є над чим працювати, хочеться, щоб ми реалізовували моменти і доводили їх до кінця. Хочемо побажати здоров’я Бені, щоб він якомога швидше повернувся до гри. Дуже приємно, що прихали житомиряни підтримати команду. Приємно, що повертаються глядачі, бо театр без глядачів – це не театр. В моменті забитого голу передача була не надто висока. Я вирішив пробити тим, від чого краще залітає у ворота. М’яч опинився в сітці, значить моє рішення було правильне», – розповів нападник житомирян Пилип Будківський.

«Якщо бути відвертими, то саме такого матчу ми і очікували, прекрасно розуміли, якою буде гра. Гра проходила більше під нашим контролем, але одна помилка в захисті призвела до пропущеного м’яча і є певний смуток на душі, прикро втрачати такі очки. Ще перед матчем з хлопцями та тренерським штабом ми домовлялись, що їдемо сюди, щоб виграти, їдемо тільки на перемогу. Не вдалось перемогти, бо знову ж таки, одна помилка в захисті призвела до пенальті. Якщо чесно, я навіть не пам’ятаю, щоб Рух створив якісь моменти. Але це футбол і це його частина. Помилки бувають у всіх. Прикро, але – ми рухаємось далі», – каже Олександр Назаренко.


polissyafc.com