Україна

Прем'єр-ліга

Рух – Металіст 1925 1:1. Україна, 9-й тур. Звіт

Харків'яни провели перший матч під керуванням Едмара. Дебют вийшов непоганим.

2022-10-23 17:30

Після того як у середу «Металіст 1925» поступився «Минаю», у харківському клубі була проведена тренерська рокіровка: Валерій Кривенцов залишив посаду (разом зі своїм штабом), а Едмар із Олегом Голодюком – прийняли.

Тож матч у Львові був дебютом тренерів-початківців. Ну і за ідеєю у клубі мають бути задоволені підсумком вояжу до Львова.

Перший тайм пройшов приблизно у рівній боротьбі. Харків'яни цілком могли вийти вперед після навісу Габелка та рикошету від Дідика, коли м'яч влучив у каркас воріт. Ну а забили львів'яни, які реалізували стандарт – Таллес подав, Довгий виграв верхову боротьбу після кутового.

Після цього «Рух» більше діяв від оборони, намагаючись дотримуватись компактності ззаду і вичікуючи момент для контрататки. «Металіст 1925» досить сміливо атакував і за моментами перевершив господарів. Тільки Борячук міг забивати двічі. Ну а врятував гру для гостей Габелок, чому посприяв воротар «Руху» Паньків, який припустився помилки на виході.ошибку на выходе.

РУХ – МЕТАЛSCN 1925 – 1:1
Голи:
 Довгий (33) – Габелок (89).
Рух: Паньків, Довгий, Климчук (Карабін, 85), Соломон-Отабор (Руніч, 77), Бойчук (Мисик, 68),  Дідик, Таллес (Притула, 67), Сапуга, Лях, Роман, Слюсар.
Металіст 1925: Мозіль, Капінус, Мартинюк, Борячук (Чирук, 76), Ременюк (Вендел Рамос, 82), Курило, в Дмитренко (Бичек, 64), Кравченко (Дудік, 82), Жичиков, Безуглий.
Попередження: Климчук (43), Довгий (50) – Курило (88).



footclub.com.ua