Україна

Прем'єр-ліга

Олександрія – Верес 3:2. Україна, 13-й тур. Звіт

Господарі виходили вперед, гості двічі наздоганяли – вдруге вже у компенсований час, але все одно не змогли втримати нічийний результат.

«Футбольний клуб»

2022-11-13 17:00

Поєдинок розпочався з переведення м’яча у поперечину Богданом Когутом після удару Кирила Дришлюка. Однак партнери свого голкіпера не підтримали – на 18-й хвилині Денис Мірошніченко прошив «стінку» зі штрафного, що стало несподіванкою для воротаря.

Після завершення півгодини гри гості відігралися, коли Михайло Шестаков у дотик замкнув передачу з лівого флангу від Віталія Дахновського.

Обмін люб’язностями повторився вже наприкінці зустрічі, подарувавши драматичне завершення поєдинку.

Андрій Цуріков знову вивів «Олександрію» вперед, зльоту влучно «вистріливши» під дальню стійку. А на першій компенсованій хвилині Микола Гайдучик, який вийшов на заміну, вдало зіграв на добиванні.

Утім, останнє слова залишилося за «городянами». І тут спрацювала заміна від Юрія Гури. Денис Костишин скористався скидкою Владислава Бабогло й знайшов ціль від лівого кута воротарського!

«Олександрія» закріпилася на четвертій позиції в таблиці з відставанням від лідера «Дніпра-1» у дев’ять очок, а «Верес» залишився шостим.

ОЛЕКСАНДРІЯ – ВЕРЕС – 3:2
Голи:
 Мірошніченко (18), Цуріков (80), Костишин (90+7) – М.Шестаков (33), Гайдучик (90+1).
Олександрія: Горох, Цуріков, Бондаренко, Бабогло, Мірошніченко – Дришлюк, Рибалка (Демченко, 90+9), Ковалець (Волошин, 39), Авагімян (Шулянський, 46), Кобзар (Костишин, 73), Кожушко (Скорко, 73).
Верес: Когут, Є.Пасіч, Вовченко, Мірошник, Гагун, Кучеров, Кльоц, Г.Пасіч, Лебеденко (С.Шарай, 69, Курко, 77), Дахновський (В.Шарай, 70), М.Шестаков (Гайдучик, 48).
Попередження: Авагімян (26) – Лебеденко (16), В.Шарай (71), Г.Пасіч (90+3).

footclub.com.ua