Україна

Прем'єр-ліга

Логінов: «Наша головна ціль – єврокубки»

2021-11-30 11:15

Захисник «Дніпра-1» Сергій Логінов – про співпрацю з Ігорем Йовічевичем та завдання команди на сезон.

– Ігор Йовічевіч – особливий тренер для нашого чемпіонату, він традиційно запроваджує у своїх командах багато нововведень. Що змінилося у СК «Дніпро-1» з його приходом?
– Насамперед треба відзначити його енергійність. З'явилося більше емоцій, частково змінилася тактика, видозмінився тренувальний процес. До того ж вся команда наполегливо працює. Коли Йовічевіч тільки очолив команду, ми притиралися, звикали. Важливо було сприйняти його підхід, усвідомити завдання і виконувати вимоги. Зараз вже бачимо результат усіх цих процесів.

– Які традиції у колективі запровадив хорватський тренер?
– У нас хороша дружня атмосфера, усі добре спілкуються між собою. Періодично ми збираємося на загальнокомандні обіди разом із тренерами та персоналом. Як правило, це відбувається або посеред тижня, або перед важливими матчами.

– У СК «Дніпро-1» непогані шанси на бронзу. Чи живе команда цією думкою?
– Наша головна ціль, яку нам поставило керівництво – це єврокубки. Від матчу до матчу йдемо до цієї мети. Раніше думали лише про Олександрію, не замислювалися про Ворсклу, свого наступного суперника. Зараз концентруємося виключно на полтавцях. А наприкінці чемпіонату поглянемо у турнірну таблицю і побачимо, куди нас приведе наша мотивація і налаштування.

 

football24.ua