Україна

Прем'єр-ліга

Минай – Колос 1:1. Україна, 3-й тур. Звіт

На швидкий гол Кулієва гості відповіли реалізованим пенальті. За підсумком – все справедливо та логічно.

Микита ШМЕЛЬОВ

2022-09-05 15:41

Матч у Минаї розпочався, як кажуть, без розвідки. Господарі швидко відкрили рахунок: вже на 4 хвилині відзначився Кулієв, який переправив м'яч у ворота після пасу Горіна. Рахунок 1:0 протримався на табло майже півгодини - той же Горін сфолив у своїй штрафній площі на Безбородько, а Оріховський реалізував пенальті.

Незабаром у «Минаю» з'явився чудовий шанс знову вийти вперед – тепер 11-метровий був призначений у ворота «Колоса». Проте Вишневський влучив у стійку.

Другий тайм, як і перший, пройшов приблизно у рівній боротьбі. Небезпечний момент припав на 59 хвилину, коли голкіпер гостей Волинець врятував свою команду після удару Твердохліба головою. Ну а «Колос» міг здобути перемогу незадовго до фінального свистка, проте у Лисенка не склалося з добиванням після потужного удару Оріховського та невпевнених дій Бандури.

Зрештою все так і закінчилося – 1:1. «Минай» набирає перший бал, а «Колос» допускає першу втрату.

МИНАЙ – КОЛОС – 1:1
Голи: Куліев (4) – Оріховський (31, с пенальти).
На 36-й хвилині Вишневський («Минай») не реалізував пенальті (штанга).
Минай: Бандура, Гончар, Горін, Нємчанінов, Трубочкін, Вітенчук, Твердохліб, Хахльов (Байдал, 85), Воробчак (Голуб, 72; Рогозинський, 85), Кулієв (Касімов, 67), Вишневський (Колесник, 85).
Колос: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Чоботенко, Золотов, Мілько, Оріховський, Ільїн (Попов, 82), Ісаєнко (Смирний, 58), Болбат, Безбородько (Лисенко, 72).
Попередження: Горін (40), Голуб (81), Рогозинський (90) – Мілько (34), Ільїн (62), Лисенко (90+1).

footclub.com.ua