Україна

Прем'єр-ліга

Шищенко: «Сподобався Петряк, його розуміння того, що я хочу бачити»

2024-03-24 15:12

Футбольний клуб «Полісся» обіграв ФК «Штурм» з Іванкова у контрольному матчі на Центральному стадіоні у Житомирі. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу вовків із рахунком 3:1.

Своїми післяматчевими думками поділились виконуючий обов’язки головного тренера ФК «Полісся» Сергій Шищенко та півзахисник «вовків» Іван Петряк.

«Я дуже задоволений грою. Вона показала, що перший тайм вийшов дуже добре і це саме те, що я хочу бачити від хлопців. Це було схоже на те, що ми з ними обговорюємо і вони виконували все якісно. Тому я задоволений першою половиною. Другий тайм більш нервовим вийшов, щось не виходило, але були контратаки, які потрібно було реалізовувати. Я задоволений в цілому і дуже дякую гравцям за ту інтенсивність, яку вони показали, за ставлення. Я задоволений тим, як хлопці ставляться до тих вимог, які в мене є. Ми хотіли побачити швидкісні фланги і я задоволений діями Івана Петряка та Дениса Ндукве. Мені сподобався Петряк, його розуміння того, що я хочу бачити. В першому таймі обидва фланги показали себе дуже добре. Ми всі рухаємось в правильному напрямку, який ми хочемо бачити. Звісно, є моменти, які мені не сподобались, але я думаю, що все буде добре», – сказав у післяматчевому коментарі в.о. головного тренера «Полісся» Сергій Шищенко.

«Я дуже скучив за іграми. Хоч це і товариська зустріч, але для нас це важливо, бо був доволі складний тиждень: було по два тренування, це можна сказати, були міні-збори, можливо, трохи стомились. Але сьогодні грали з дуже непоганою командою. Багато моментів виходило гарно. Звичайно, були помилки, але це нормально, бо ноги трохи були стомлені. Перший гол – там ми, мабуть, разом занесли м’яча. Був вже метр до воріт, гарна передача від Лукаса і в чотири ноги ми занесли вже той м’яч у ворота. Звичайно, ще потрібен ще якийсь час, щоб напрацювати повне розуміння з хлопцями, але тренувань багато, активно працюємо, розмовляємо, багато теоретичних занять, тренерський штаб постійно підказує. Розуміння по-трошки приходить. Адаптація зовсім не потрібна, бо розмовляємо ми однією мовою. Потрібен ще якийсь час, але вже набагато краще розуміємось», – поділився своїми думками півзахисник «Полісся» Іван Петряк.

polissyafc.com