Україна

Прем'єр-ліга

Україна, 2-й тур. Колос – Рух 2:0. Безбородько забиває вже за Ковалівку

Долю зустрічі вирішили швидкий гол капітана ковалівців Вадима Мілько та влучний удар Дениса Безбородько, який у минулому турі оформив дубль у складі «Зорі».

2022-08-28 15:10

Одразу слід зазначити, що наставник господарів Ярослав Вишняк не зробив жодної зміни у стартовому складі, у порівнянні з минулим матчем проти «Кривбаса» (1:0), хоча в заявці «Колосу» і з'явився найкращий бомбардир поточного чемпіонату Денис Безбородько. І на поле стадіону «Колос» у Ковалівці в старті вийшли всі ті 11 футболістів, що розпочинали гру стартового туру.

«Колос» відкрив рахунок у грі достатньо швидко. Сольний прохід лівим флангом від Сергія Мякушка, який пройшов повз двох гравців «Руху» мов ніж скрізь масло та зробив простріл до штрафної суперника. Далі пішла скидка в центральну зону, де набігаючий Вадим Мілько пробив дуже потужно. Капітану господарів допоміг рикошет від Слюсара – на табло стадіону рахунок змінився на 1:0.

«Рух» створив перший момент на 22-й хвилині. Соломон-Отабор небезпечний навіс і Волинець не без проблем перевів м'яч на кутовий, діставши його з-під перекладини. «Колос» не забарився з відповіддю і вже в наступній свої атаці небезпечно пробивав Ільїн, Паньків виявився на місці.

На 34-й хвилині «Колос» втратив дуже чудовий шанс аби подвоїти рахунок. Пресинг на чужій половині поля дав свої плоди у вигляді грубої помилки захисника «Руху», який невдало віддав пас назад на свого голкіпера. М'яч перехопив Попов, перед яким були вже порожні ворота ,але молодий форвард, контракт якого належить київському «Динамо», трішки поспішив з ударом і у підсумку запустив м'яч вище воріт.

У другому таймі на полі у «Колоса» з'явився із перших хвилин Євгеній Смирний, замінивший Вадима Мілько, а через 10 хвилин на поле вийшов і новачок Денис Безбородько. І вже за кілька хвилин після свого виходу Денис міг вперше відзначитись в цьому чемпіонаті і за «Колос». Він класно відірвався від захисника, прийняв м'яч у штрафному майданчику і пробив з гострого кута, але Паньків врятував свою команду і в цьому епізоді.

На 68-й хвилині могла спрацювати заміна і у Кучука, але після розіграшу кутового Непейпієв пробив вище воріт. Проте, своє слово новачок «Колосу» у цій грі все ж таки сказав. На 83-й хвилини  Безбородько класно пробив в дальній кут і м'яч від стійки залетів у сітку воріт Паньківа.

Таким чином «Колос» здобув другу перемогу на старті чемпіонату та наразі демонструє стовідсотковий показник – 6 очок з 6 можливих.

КОЛОС – РУХ – 2:0
Голи:
Мілько (5), Безбородько (83).
Колос: Волинець, Золотов, Гончаренко, Новак, Чорноморець, Мілько (Смирний, 46), Оріховський (Задоя, 90), Ільїн (Лисенко, 90), Болбат, Мякушко (Ісаєнко, 72), Попов (Безбородько, 56).
Рух: Паньків, Сич, Слюсар, Дідик, Лях, Федорчук, Сапуга, Б.Бойчук (Непейпієв, 65), Таллес (Притула, 81), Соломон-Отабор (Руніч, 65), Климчук.
Попередження: Мілько (36), Новак (51), Безбородько (57), Золотов (66) – Дідик (45+2), Таллес (51), Соломон-Отабор (61).

koloskovalivka.com