Україна

Прем'єр-ліга

Шовковський: «Нарешті забили після стандартів»

У четвер, 7 грудня, у відкладеному матчі 3-го туру чемпіонату України київське «Динамо» з рахунком 4:2 обіграло харківський «Металіст 1925». Зустріч проходила в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. До вашої уваги післяматчева прес-конференція в. о. головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського.

2023-12-07 17:56

– Чому сьогодні грав Нещерет, а не Бущан?

– Тому що він на це заслуговував. Заслуговував своїм ставленням до тренувального процесу, своєю працьовитістю.

З Бущаном теж усе нормально. Усі хлопці готуються, усі готові вийти на поле. Ні в «Динамо», ні взагалі у світі немає футболістів, які мають стовідсоткову впевненість у тому, що гратимуть.

– Як ваша команда готуватиметься до заключного матчу року – з «Оболонню» найближчого понеділка?

– У штатному режимі. Нічого зайвого, нічого особливого. Усе буде, як завжди. Завтра збираємося на базі. Футболісти, які сьогодні потрапили до стартового складу, проходитимуть відновлення. Для решти буде тренування. Так і почнемо нашу підготовку до майбутньої гри.

– Який із чотирьох голів у ворота суперника вам сподобався найбільше?

– Кожен забитий нами м’яч мені подобається. Тим більше, якщо він є частиною підсумкового позитивного результату.

Сьогодні ми нарешті забили після стандартних положень. Довго цього не було. Хотілося б, щоб хлопці ще сміливіше йшли в штрафний майданчик суперника. І я ще не бачив, як вони виконують пенальті – це теж хотілося б побачити. (Посміхається).

dynamo.kiev.ua