Україна

Прем'єр-ліга

Оболонь – Ворскла 0:1. Україна, 14-й тур. Звіт

У цьому двобої полтавці домінували протягом майже всього ігрового часу й урешті здобули перемогу завдяки пенальті.

«Футбольний клуб»

2023-11-11 18:30

Цей поєдинок мав розпочатися о 13.00, але через повітряну тривогу стартував на три з половиною години пізніше.

Тим не менше, пауза не позначилася на настрої суперників боротися за результат. Перший тайм узагалі подарував феєрія за втраченими можливостями. Особливо з боку «Ворскли», яка мала йти на перерву з перевагою у рахунку.

Утім, полтавці не змогли покарати опонента за його помилки й не забили самі, зокрема Артем Челядін поцілив у поперечину.

Звісно, довго так тривати не могло й після відпочинку підопічні Віктора Скрипника взяли своє. Тиск гостей таки змусив припуститися киян вирішальної помилки, за яку Руслан Степанюк виніс покарання, реалізувавши пенальті. «Зелено-білі» могли доводити результат навіть до крупного, однак із реалізацією так і не склалося.

Тим не менше перемога є й вона дозволила «Ворсклі» піднятися з десятого на восьмий рядок таблиці, залишивши «Оболонь» на 12-му місці.

ОБОЛОНЬ – ВОРСКЛА – 0:1
Гол:
Степанюк (67, з пенальті).
Оболонь: Кичак, Осман, Дубко, Карась, Лук’янчук (Черненко, 88), Фатєєв (Нагієв, 88), Слободян, Приймак, Мороз, Краснопір (Груша, 79), Суханов (Тарануха, 67).
Ворскла: Ісенко, Корнієнко, Крупський, Павлюк, Пердута, Нестеренко (Хрипчук, 86), Челядін, Якубу, Кане, Феліпе, Степанюк.
Попередження: Мороз (60), Фатєєв (60) – Павлюк (55), Челядін (90+4).

footclub.com.ua