Персони

Статті

Бергкамп, Куйт і Ларссон збираються купити клуб в Англії

2024-02-28 16:09

Колишні зірки АПЛ Денніс Бергкамп, Дірк Куйт і Генрік Ларссон ведуть переговори щодо придбання клубу англійської Ліги 1 або Ліги 2.

Чутки про це вперше з'явилися ще кілька років тому. Наразі ж зіркова компанія перейшла від слів до справи, про що повідомив футбольний агент Роб Янсен.

Він також розповів, що у разі успіху колишній форвард «Арсеналу» Бергкамп очолить академію, а екс-нападник «Манчестер Юнайтед» Ларссон стане головним тренером. Свою посаду в клубі отримає й екс-наставник «Евертона» та «Саутгемптона» Рональд Куман.

«Ми перебуваємо в процесі покупки клубу в Англії. Мені поки що не можна називати його. Можу лише сказати, з ким ми це робимо – Рональд Куман, Денніс Бергкамп, Генрік Ларссон і Дірк Куйт. Шукаємо варіант у Лізі 1 або Лізі 2. Залучені деякі інші люди, також у нас є фінансисти. Це не обов'язково має бути клуб із Лондона.

План у тому, щоб керувати цим футбольним клубом. Управляти так, як це слід робити на нашу думку. Це стосується тренувань, проведення матчів, атрибутики, маркетингу, всього. В нас є сформована група, й, можливо, до неї ще приєднаються один-два учасники», – цитує Янсена Daily Mail.

footclub.com.ua