Персони

Статті

Андрію Несмачному – 45! Вітання від президента «Динамо» Ігоря Суркіса

2024-02-28 12:48

Сьогодні виповнюється 45 років захиснику «Динамо» кінця 90-х – 2000-х років Андрію Несмачному. Від імені клубу ювіляра привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Шановний Андрію Миколайовичу!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання від футбольного клубу «Динамо» та від мене особисто з нагоди Вашого ювілею!

Коли ви виходили на поле, уболівальники завжди могли бути спокійними за лівий фланг захисту, де Ви, завдяки своїй майстерності, створювали значні проблеми усім суперникам, навіть найіменитішим. Не даремно Ви по праву вважаєтеся одним з найсильніших лівих оборонців українського футболу за всі роки.

Професіоналізм, цілеспрямованість, працелюбність та наполегливість зробили Вас незмінним гравцем основи «Динамо» та збірної України. У складі «Динамо» Ви здобули чимало трофеїв, стали багаторазовим чемпіоном України та володарем Кубку і Суперкубку. Гідно представляли Київ та Україну на міжнародній арені – у пам'яті любителів футболу назавжди залишиться виступ збірної України на чемпіонаті світу 2006 року у Німеччині за вашої участі.

У день вашого народження бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, злагоди, успіхів та перемог у всіх сферах життя! І головне – перемоги України у війні проти російських окупантів, на яку всі ми так чекаємо!

Президент ФК «Динамо»
Ігор Суркіс

fcdynamo.com