Турніри

Чемпіонати

Кейн – гравець «Баварії»

«Баварія» офіційно оголосила про перехід 30-річного нападника Гаррі Кейна з «Тоттенгема».

«Футбольний клуб»

2023-08-12 13:00

Трансфер англійця став найдорожчим в історії мюнхенського клубу – сума з урахуванням бонусів може сягнути 120 мільйонів євро, тоді як авторитетний портал Transfermarkt оцінює вартість капітана збірної Англії в 90 мільйонів.

Кейн підписав контракт із чемпіоном Німеччини до літа 2027 року, а ключову роль у переході гравця, відіграв головний тренер «Баварії» Томас Тухель.

Цікаво, що мюнхенці виклали за форварда величезні гроші навіть не дивлячись на те, що у нього залишався лише рік за контрактом із «шпорами».

«Я дуже радий стати частиною «Баварії». Це один із найбільших клубів у світі, й я завжди казав, що хочу рухатися далі та проявити себе на найвищому рівні. «Баварію» характеризує переможна культура – тут дуже приємно перебувати», – цитує англійця офіційний сайт німецького клубу.

Нагадаємо, Кейн є найкращим бомбардиром в історії «Тоттенгема», а також другим найкращим бомбардиром в історії англійської Прем'єр-ліги. Вихованець «шпор» відіграв 435 матчів за лондонську команду в усіх турнірах і забив 280 м'ячів. Утім, Гаррі за свою кар’єру не виграв жодного трофею, хоча брав участь у трьох фіналах – Кубка англійської ліги (2015, 2021) та Ліги чемпіонів (2019).

footclub.com.ua