Турніри

Чемпіонати

Вік-енд легіонерів збірної: Трубін, Довбик, Зінченко та інші

Із 13-ти легіонерів збірної України, яких Сергій Ребров запросив на жовтневі матчі відбору Євро-2024, минулого вік-енду на поле у складах своїх клубів виходило одинадцятеро.

2023-09-25 17:45

У п’ятницю, 22 вересня, у матчі 8-го туру бельгійської Про Ліги «Вестерло» Сергія Сидорчука на виїзді поділив очки зі «Стандардом» (0:0). А в матчі 5-го туру італійської Серії А «Дженоа» Руслана Малиновського на виїзді поступився «Лечче» (0:1).

У суботу, 23 вересня, забитий м’яч та результативна передача Артема Довбика допомогли його та Віктора Циганкова «Жироні» обіграти вдома «Мальорку» в 6-му турі іспанської Ла Ліги (5:3).

У межах 6-го туру англійської Прем’єр-ліги «Евертон» Віталія Миколенка на чужому стадіоні переміг «Брентфорд» (3:1).

У тій самій АПЛ, але вже в неділю, 24 вересня, «Арсенал» Олександра Зінченка розписав бойову нічию в домашньому дербі Північного Лондона з «Тоттенгемом» (2:2), «Борнмут» Іллі Забарного на виїзді програв «Брайтону» (1:3), а «Челсі» Михайла Мудрика поступився на «Стемфорд Брідж» «Астон Віллі» (0:1).

У 6-му турі португальської Прімейри пенальті, відбитий Анатолієм Трубіним, допоміг його «Бенфіці» обіграти на виїзді «Портімоненсі» (3:1).

У 10-му турі елітного дивізіону чемпіонату Хорватії Богдан Михайличенко взяв участь у гостьовому лупцюванні загребським «Динамо» «Рудеша» (5:1) .

Зрештою, рано-вранці за київським часом у понеділок, 25 вересня, у північноамериканській МЛС «Інтер Маямі» Сергія Кривцова на виїзді зіграв унічию з «Орландо» (1:1).

uaf.ua