Україна

Прем'єр-ліга

Кривбас – ЛНЗ 2:0. Україна, 3-й тур. Звіт

Це був перший домашній поєдинок криворізької команди на домашній арені у новому сезоні.  Господарі  досягли свого,забивши по голу в кожному з таймів.

2023-08-13 20:41

«Кривбас» у 3 турі УПЛ приймав у Кривому Розі  «Металіст». Це був перший домашній поєдинок команди у новому сезоні. Гру активніше розпочали господарі, коли двічі у дебюті з-за меж штрафного пробивав Хомченовський, але, на жаль, невлучно.

«ЛНЗ» не відсижувався в обороні, а провів у відповідь декілька непоганих атак. Одного разу Кліщук вступив у гру, коли парирував на кутовий неприємний низовий постріл. Вже традиційно активно матч розпочав Кожушко, який сьогодні знову діяв на вістрі. На 20 хвилині він гостро пробивав з-під захисника, але по центру й Пеньков з другої спроби м?яча забрав.

Пішла рівна гра, обидві команди атакували: ми більше через центральну зону, черкащани – флангами. З флангу добре виконував подачу Понєдєльнік – снаряд полетів по цікавій траєкторії та ледь не опинився у воротах. Пеньков перевів сферу у поперечину. «Кривбас» все ж заволодів ініціативою під кінець тайму, та забив такий потрібний гол!

Іліч справа виконав навісну передачу на Стецькова, той скинув м?яча головою у воротарський, звідкіля Бескоровайний (!) другим дотиком не залишив шансів голкіперу – 1:0! Гол організували центральні захисники, вихованці криворізького футболу! На хвилі успіху «Кривбас» понісся вперед забивати ще, й був близький до цього, коли Бізімана здійснив індивідуальний прохід та потужно пробивав у ближній кут – поруч зі стійкою.

Другий тайм трохи активніше розпочали гості. Кліщук реально виручив після удару Пасіча та рикошету. Нашому воротареві довелось демонструвати класну реакцію. Криворіжці відповіли дещо пізніше класним моментом Кожушка. Олег накрутив у карному майданчику і захисника, і воротаря, але дещо затягнув з ударом, та епізод було втрачено.

Кожушко продовжував шукати щастя біля чужих воріт. І ось він вже потужно пробиває з гострого кута - Пеньков реагує. Гості намагались відповідати майже після кожної нашої атаки. Але все ж гостріше продовжували виглядати червоно-білі. Й на 83 хвилині и дочекались свого моменту: пройшла класна флангова атака. Хомченовський виконав подачу на Задераку. Макс ефектно в падінні головою вразив ворота – 2:0!

Кривбас – ЛНЗ 2:0
Голи: Безкоровайний (38), Задерака (83).
Кривбас: Кліщук, Понєдєльнік, Безкоровайний, Стецьков, Дібанго, Задерака (Блізніченко, 86), Ілич (Татарков, 65), Бізімана Приходько, 64), Луньов (27. Дебелко, 80), Хомченовський, 78. Кожушко (Вакулко, 80).
ЛНЗ: Пеньков, Бойко, Лопирьонок. Муравський, Наумець (Шестаков, 56), Норенков, Прядун, Савін (Г.Пасіч, 57), Стасюк (Насонов, 56), Тищенко (Олійник, 46), Хамелюк Нич, 74).

fckryvbas.com