Україна

Прем'єр-ліга

Колос – Верес 2:0. Україна, 3-й тур. Звіт

Це була друга поспіль домашня гра для ковалівців. Тиждень тому команда Ярослава Вишняка вдало провела поєдинок 2-го туру проти «Чорноморця» (2:0), що дозволило їй піднятися на четверту сходинку в таблиці.

«Футбольний клуб»

2023-08-12 19:30

У попередньому матчі здивував і «Верес». Підопічні Сергія Лавриненка теж виступили вдало, не зважаючи на те, що відсвяткувати успіх їм не вдалося. Рівняни відібрали очки в чинного чемпіона донецького «Шахтаря», зігравши внічию 1:1.

Утім, фактор рідних стін знову зіграв на користь «Колосу». Господарі зусиллями Дениса Безбородька, який влучно пробив головою після навісу Павла Оріховського, повели в рахунку в середині першого тайму й утримали мінімальну перевагу до відходу в роздягальні, мало чого дозволивши супернику запропонувати у відповідь.

Якщо до перерви команди демонстрували непогані швидкості та створювали небезпечні епізоди, то в другій половині гра вже йшла від результату, котрий ковалівці не тільки зберегли, а й збільшили. Це Оріховський до асисту додав гол, реалізувавши пенальті за фол Василя Гакмана проти Олександра Демченка, який вийшов на заміну.

Команда Вишняка з сімома очками продовжила погоню за лідером «Рухом», який у Житомирі мінімально переграв «Полісся» (1:0).

КОЛОС – ВЕРЕС – 2:0
Голи:
Безбородько (25), Оріховський (72, з пенальті).
Колос: Фесюн, Цуріков, Бондаренко, Бурда, Золотов, Лучкевич, Богданов (Болбат, 81), Оріховський, Мякушко (Ільїн, 68), Безбородько (Салабай, 81), Велетень (Демченко, 52).
Верес: Паст, Вовченко, Курко, Блізніченко (Гайдучик, 73), Дахновський (Балан, 11), Марусич (Гагун, 81), Яго (Кучеренко, 73), Кучеров, Гакман (Шестаков, 73), В.Шарай, Шевченко.
Попередження: Золотов (5), Бурда (7), Безбородько (25), Велетень (51), Мякушко (58) – Яго (35), Гакман (67).

footclub.com.ua