Україна

Прем'єр-ліга

Зоря – Олександрія 0:0. Україна, 4-й тур. Звіт

Матч пройшов у запеклій боротьбі, але за дев’яносто хвилин гри жодній із команд не вдалося відзначитись.

2023-08-18 21:11

Поєдинок між «Зорею» й «Олександрією» мав стати одним із найцікавіших у турі. На таку гру навіть завітав головний тренер збірної України, однак за Сергія Станіславовича стало прикро. Він витратив свої гроші й час, аби побачити максимально стереотипний матч Прем’єр-ліги.

У першому таймі команди провели всього по одному моменту. Артем Шулянський міг виводити «Олександрію» вперед на другій хвилині, зігравши на добиванні після заблокованого прострілу – втім, Артем у ворота не влучив. Герреро відповів на 45+1-й пострілом з-за меж штрафного. М'яч пройшов поруч з дальньою дев'яткою.

Другий тайм не став кращим, однак «Олександрія» була значно гострішою. На 60-й хвилині «аграрії» могли забивати внаслідок подачі з кутового й відскоку – Євгеній Смирний пробив у лівий нижній, але сфера пролетіла у сантиметрах від стійки. На 75-й же хвилині стався перший і єдиний удар у площину – це Родіон Плакса бахнув здалеку, без особливих проблем для Микити Турбаєвського.

Також підопічні Руслана Ротаня мали кілька непоганих атак з вриваннями у карний майданчик або в ударні зони перед ним. Особливо в цьому плані виділявся новачок Джовані, який навіть міг виходити віч-на-віч з пасу Владислава Калитвинцева. На 90-й же хвлині Влад вистрілив зі стандарту в поперечку.

«Зоря» ж нічого цікавого по перерві так і не створила. У підсумку, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

ЗОРЯ – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Зоря:
Турбаєвський, Кирюханцев, Джордан, Снурніцин, Вантух, Дришлюк, Батагов, Мишньов (Чурко, 85), Антюх (Алефіренко, 76), Волошин (Мічін, 57), Герреро (Горбач, 85).
Олександрія: Шевченко, Копина, Бабогло, Логінов, Смирний (Ващенко, 76), Ковалець (Плакса, 63), Савченко, Сігеєв (Шостак, 87), Калитвинцев, Шулянський (Джевані, 63), Кулаков (Погорілий, 76).
Попередження: Джордан (7) – Ковалець (33), Савченко (85).

football24.ua