Україна

Прем'єр-ліга

ТМ. Дніпро-1 – Сутьєска (Чорногорія) 0:0. Мир із чемпіоном

Зустріччю з чемпіоном Чорногорії лідер поточного розіграшу УПЛ розпочав свій другий турецький збір.

2023-01-29 18:32

Дебют гри був за дніпрянами, в складі яких перший матч на зборах проводив Бланко. Саме він розіграв багатоходівку невдовзі після стартового свистку, яку з близької відстані завершував ударом головою Довбик, але м’яч влучив у голкіпера чорногорського клубу.

Спортклубівці продовжили володіти відчутною ігровою перевагою, і чудовий момент відкрити рахунок на 7-й хвилині зустрічі втратив Гуцуляк, який не зумів переграти воротаря після відмінного пасу Рубчинського. Не мали успіху і кілька поспіль кутових, які подали дніпряни у перший частині гри. В одному епізоді Довбику таки вдалося змусити суперників діставати м’яч з сітки воріт, але у цьому моменті рефері зафіксував гру рукою з боку форварда дніпрян.

Суперники ж, організовуючи атаки, частіше потрапляли в офсайди, не доводячи свої перспективні випади до логічного завершення, і їх гол також було скасовано через положення «поза грою».

Загалом перша половина зустрічі пройшла у досить жорсткій боротьбі, і лікарям обох команд не раз доводилося вибігати на поле під час чисельних пауз. Через це поступово темп гри впав, і гострі моменти тепер виникали набагато рідше, ніж на початку зустрічі.

У перерві тренерський штаб дніпрян провів одну заміну, при цьому номінальний атакуючий півзахисник Назаренко зайняв позицію лівого захисника. Саме Назаренко першим перевірив пильність голкіпера «Сутьєски» у другому таймі, але пострілу дніпрянина завадив рикошет. Наступного разу голкіпер чорногорців вступив у гру вже на 62-й хвилині, відбивши на кутовий підступний удар Бланко. Ще пізніше Бланко ледве не вийшов сам на сам із воротарем, але не встиг до пасу партнеру.

За 20 хвилин до завершення матчу дніпряни повністю оновили склад, залишивши на полі «свіжого» Назаренка та Бланко. На гру це не сильно вплинуло – територіальна перевага залишалася за дніпрянами. Кутовий у виконанні Горбунова ледве не призвів до автоголу у ворота чорногорців, але голкіпер зреагував на зрізку свого партнера.

Як підсумок – нульова нічия.

ДНІПРО-1 – СУТЬЄСКА 0:0
Дніпро-1:
Валеф, Пасіч (Назаренко, 46), Сарапій, Сваток, Хайнер, Бланко, Рубчинський, Бабенко, Піхальонок, Гуцуляк, Довбик. З 70-ї хвилини: Рибак, Горбунов, Гомес, Адамюк, Кононов, Танковський, Бланко, Підлепенець, Назаренко, Танчик, Пеглоу.

scdnipro1.com.ua