Україна

Прем'єр-ліга

Ворскла – Зоря 1:2. Україна, 3-й тур. Звіт

«Зоря» здобула першу перемогу в новому чемпіонаті, а «Ворскла» знову не набрала очок.

«Футбольний клуб»

2023-08-13 17:03

Вперше в сезоні «Ворскла» грала в Полтаві, але розпочали господарі поля матч проти «Зорі» якось розгублено. Це дозволило гостям дуже швидко відкрити рахунок – Герреро здійснив стрімкий ривок і сильно пробив у ближній кут воріт, який Ісенко чомусь не прикрив – 0:1.

Треба відзначити, що обидва суперники грали пристойно – діяли в досить високому темпі, використовували фланги, якісно розігрували м
яч. Але полтавці час від часу припускалися грубих помилок, що надавало можливість гостям гостро атакувати. Так впродовж трьох хвилин Герреро не використав дві передачі Антюха, в обох випадках не влучивши у ворота з кількох метрів.

На відміну від господарів поля, «Зоря» захищалась організовано, не дозволяючи атакуючим вільно приймати м
яч і не залишаючи вільних зон.

На останніх хвилинах першого тайму гості мали ще дві можливості забити – обидва шанси були у Антюха (тепер уже після пасів Герреро), але в першому випадку «Ворсклу» врятувала штанга, а в другому – Ісенко.

По перерві полтавці приклали чимало зусиль, щоб зрівняти рахунок. І це їм вдалося на 66-й хвилині – гості прогавили Феліпе, який щойно вийшов на заміну, і бразилець використав свій шанс – вдало прийняв м’яч і невідпорно пробив – 1:1.

Рівновага трималася недовго – на 78-й хвилині після стандарту, який виконав Мишньов, Джордан опинився в потрібному місці і ударом головою вивів гостей вперед.

На останніх хвилинах поєдинку «Ворскла» відчайдушно атакувала, але врятувати матч не змогла.

ВОРСКЛА – ЗОРЯ – 1:2
Голи:
Феліпе (66) – Герреро (4), Джордан (78).
Ворскла: Ісенко, Пердута, Сантана (Хрипчук, 89), Чеснаков (Нестеренко, 46), Крупський (Челядін, 46), Павлюк, Бацула, Скляр (Феліпе, 65), Юрченко, Кане, Степанюк.
Зоря: Турбаєвський, Кирюханцев, Джордан, Батагов, Снурніцин, Вантух, Мишньов (Чурко, 86), Дришлюк, Волошин (Алефіренко,63), Герреро, Антюх (Мічин, 86).
Попередження: Скляр (46), Павлюк (54), Челядін (59) – Волошин (56).

footclub.com.ua