Україна

Прем'єр-ліга

Інгулець – ЛНЗ 1:1. Плей-офф за місце в УПЛ. Звіт про перший матч

Перший матч плей-офф за право участі в УПЛ в сeзоні-2023/24 між «Інгульцем» та ЛНЗ не виявив переможця.

«Футбольний клуб»

2023-06-10 19:39

Матч в селищі Петрове розпочався на 40 хвилин пізніше запланованого. Все через повітряну тривогу в Кіровоградській області.

Гра розпочалася жваво – гострі моменти виникали кожні дві-три хвилини. І господарі поля, і гості намагалися швидко пройти центральну зону і наблизитись до воріт суперника.

В середині першого тайму темп гри дещо знизився і вималювалася невелика територіальна перевага «Інгульця», але черкащани трималися гідно, впевнено відбиваючи атаки представника УПЛ.

Перед перервою суперники обмінялися черговими гострими випадами – спочатку Клименко потужно пробив, але м’яч пролетів над поперечиною, а згодом удар Нича парирував Паламарчук.

На самому початку другої половини зустрічі «Інгулець» відкрив рахунок – Козиренко відпасував на Клименка, а той з 20 метрів технічно направив м’яч в правий від Самойленка верхній кут воріт – 1:0.

Але Клименку не судилося стати героєм матчу – через 10 хвилин він на лінії свого штрафного майданчика збив Копила, і Тищенко з пенальті зрівняв рахунок – 1:1.

Господарі поля кинулися вперед, але в завершальній стадії атак хабили – то Сітало не встіг на гостру передачу, то Ковальов зі штрафного пробив дуже неточно…

До кінця зустрічі футболісти «Інгульця» намагалися схилити шальки терезів на свою користь, але рахунок матчу не змінився.

Отже, нічия. Боротьба за путівку в УПЛ триває. Матч-відповідь запланований на 14 червня.

ІНГУЛЕЦЬ – ЛНЗ – 1:1
Голи:
Клименко (46) – Тищенко (57, з пенальті).
Інгулець: Паламарчук, Кучеренко, Козиренко (Сидоренко, 87), Ковальов, Коробенко, Клименко, Кухарук (Одарюк, 77), Смоляков, Запорожець, Сітало (Марусич, 77), Козак (Кравчук, 87).
ЛНЗ: Самойленко, Насонов (Солдат, 64), Тарасенко, Муравський, Норенков, Копил, Бойко, Тищенко, Шестаков (Долінський, 64), Нич (Галенко, 88), Савін (Нехтій, 79).
Попередження: Запорожець (27), Клименко (56) – Насонов (21), Шестаков (34), Долінський (66), Копил (90+1).

footclub.com.ua