Україна

Прем'єр-ліга

Рух – Колос 1:1. Україна, 4-й тур. Звіт

Зустріч лідерів завершилася бойовою нічиєю. На гол Андрія Цурікова господарі відповіли влучним ударом Богдана Слюбика.

2023-08-19 22:24

Колос розпочав активніше, створивши моменти Демченка та Безбородька. Рух же відповів небезпечним шансом Плюмана, який не зміг пробити з лінії воротарського. Після такого ударного початку активність команд знизилась, але на 35 хвилині Цуріков вивів Колос вперед. Оріховський навісив з правого флангу, а Андрій головою замкнув на дальній стійці.

По перерві Рух більшими силами пішов уперед. Міг забивати Соломон-Отабор зі штрафного, але Фесюн кінчиками пальців потягнув цей постріл. Проте Рух майже одразу забив: Плюман точно навісив на голову Слюбику. Гра стала жорсткішою – арбітр показав 3 жовті менш ніж за 10 хвилин.

Моментів же стало менше – команди стали більше сподіватись на стандарти. Непоганий шанс був у Цурікова, але він не зміг покласти корпус та пробити з лету. Ледвій врятував Рух після удару Ільїна. На 83 хвилині Золотов залишив Колос у меншості за фол останньої надії. Хоча рішення арбітра викликає сумніви, адже захисник встиг зіграти в м'яч. Рух завдяки чисельній більшості мав перевагу, але втілити її в голи не вдалось.

РУХ – КОЛОС – 1:1
Голи: Слюбик (56) – Цуріков (35). 
Рух: Ледвій, Сич, Слюбик, Дідик, Роман, Плюман (Квасниця, 62), Сапуга, Едсон (Слюсар, 75), Притула (Таллес, 46), Соломон-Отабор (Руніч, 79), Климчук.
Колос: Фесюн, Цуріков, Бурда, Бондаренко, Золотов, Лучкевич, Оріховський (Мілько, 89), Богданов (Велетень, 89), Мякушко (Болбат, 46), Безбородько (Салабай, 67), Демченко (Ільїн, 67).
Попередження: Едсон (67), Сапуга (86), Руніч (90+1) – Бондаренко (59), Богданов (86).
Вилучення: Золотов (83).

 

football24.ua