Україна

Прем'єр-ліга

Підготовка «Динамо» до другої половини сезону: робота на клубній базі

«Динамо» розпочало підготовку до весняної частини сезону. Перший етап цієї міжсезонної роботи пройде на тренувальній базі «біло-синіх» у Віті-Литовській.

2024-01-16 19:01

Зібравшись після відпустки 12 січня, гравці передусім пройшли планове медобстеження, у ці ж дні розпочалися щоденні тренування.

На клубній базі «Динамо» для команди створено всі умови для ефективної роботи навіть за морозної січневої погоди. Команда вже працює з м’ячем на натуральному газоні, який зберігався під захисною плівкою. Звісно, на першому етапі гравцям доводиться виконувати чимало бігової роботи.

Крім того, гравці тренуються у сучасному фітнес-центрі тренувальної бази. Цей центр дещо відрізняється від традиційного тренажерного залу. Тут є все необхідне для проведення спеціальних вправ на різні групи м’язів, необхідних саме для підготовки футболістів.

У вівторок тренери з фізичної підготовки запропонували гравцям нову вправу на швидкість реакції. У парах гравці змагалися, реагуючи дотиками на сенсори, розташовані по периметру квадрату на підлозі, які почергово підсвічувалися різними кольорами. Також динамівці виконали традиційний набір вправ на зміцнення різних груп м’язів.

Робота продовжилася на полі, де після розминки гравці відпрацьовували короткі передачі, а також виконували вправи на утримання м’яча в квадратах. Крім того, команда виконала значний обсяг бігової роботи.

У Києві динамівці тренуватимуться до кінця тижня, а у неділю вирушать до Туреччини, де продовжать підготовку до поновлення сезону та проводитимуть контрольні матчі.

fcdynamo.com