Турніри

Глобус

Хлань: «У матчі з Іраком U-23 було дуже багато неправильних рішень від судді»

2024-07-25 13:24

Вінгер збірної України U-23 Максим Хлань в ефірі каналу УАФ на YouTube прокоментував поразку від Іраку U-23 (1:2) у 1-му турі групового етапу Олімпіади-2024.

– Бувають ігри, де потрібне везіння. Тяжкі ігри потрібно подолати терпінням та очікуванням на свої моменти. Але деколи суддя втручається у гру, коли це не потрібно. То пенальті безглуздий. Треба розуміти, що це дуже вплинуло у психологічному стані, ментальному. Вважаю, що це було некваліфіковане рішення, яке в першу чергу було важко прийняти, це пенальті. І в нас не пішла гра.

Але ми робили все, що могли. Намагалися атакувати. Десь нам не щастило, не було фарту, але потрібно сконцентруватися вже на наступній грі та відкинути всі негативні думки та продовжувати далі.

Ми бачили, що через дві години скасували гол Аргентини. Суддівські рішення на Олімпіаді дуже незрозумілі. Тим більше наш випадок, коли реально не було фолу. Мінімальний контакт. Це контактний вид спорту, такий дотик може бути, це припустимо. Тому це було неправильне рішення не на нашу користь.

– Про додані до другого тайму 12 хвилин.
– Ми бачили таке на ЧС-2022. Можливо зараз вони з цим експериментують. Це було для нас плюсом, але ми не скористалися цими 12 хвилинами. Треба розуміти, що було дуже багато неправильних рішень від судді.

ua.tribuna.com