Єврo-2012

Підготовка

Правила поведінки у фан-зонах ЄВРО

Інформаційний центр «Україна-2012» Найперше і найприємніше правило офіційної фан-зони – безкоштовний вхід для всіх охочих. Кількість гостей, яких зможе розважити майданчик, залежить від його місткості. Перед тим, як впустити на територію фан-зони, вболівальників перевірятимуть на наявність заборонених предметів.

ukraine2012.gov.ua

2011-09-29 13:45

До фан-зони заборонено вносити: будь-який вид зброї або предмети, що можуть застосовуватись як зброя, газові балончики, отруйні та легкозаймисті речовини, алкогольні та енергетичні напої, спалахи, феєрверки, освітлювальні снаряди, димові шашки та інші піротехнічні прилади, рекламні/комерційні об'єкти, включаючи політичний або релігійний аспект пропаганди.

На територію також не зможуть потрапити громадяни у стані алкогольного сп’яніння та тварини. Виняток зроблять лише для службових собак.

Крім того, відвідувачам також заборонять залишатися на території фан-зони впродовж ночі, розгортати прапори із метою проведення недозволених акцій, кидати предмети в інших відвідувачів та обливати їх рідиною, а також ходити в туалет у місцях, непризначених для цього чи забруднювати фан-зони іншими способами.

Нагадаємо, у Києві (Майдан Незалежності та вул. Хрещатик) фан-зона вмістить 70 тис. вболівальників, а в день фіналу – до 92 тис. У Львові (просп. Свободи) – до 35 тис. фанів, у Харкові (пл. Свободи) – до 45 тис. та у Донецьку (перед стад. «Шахтар») – до 80 тис. вболівальників.

ukraine2012.gov.ua