Єврo-2012

Підготовка

Збірну довірили Калитвинцеву

ФФУ У середу, 25 серпня, в київському Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. Першим питанням порядку денного Виконком розглянув і задовольнив заяву Мирона Маркевича про його звільнення з посади наставника збірної. Виконуючим обов’язки головного тренера одноголосно затверджено Юрія Калитвинцева.

ffu.org.ua

2010-08-25 14:00

Перспектива збірної

За словами нового керманича, він вірив і вірить у перспективу національної команди, яка готується до Євро-2012. Калитвинцев висловив упевненість, що зміни в тренерському штабі не вплинуть на збірну, яка в робочому режимі, планомірно та послідовно, готуватиметься до наступних зустрічей. Після поєдинків проти Польщі та Чилі, що відбудуться відповідно 4 і 7 вересня, тренер має відзвітуватися перед Виконкомом ФФУ та надати для погодження подальшу програму дій. 

 

Петраков очолив 15-річних

На засіданні також були внесені зміни до організаційної структури національної федерації ? створено Комітет делегатів ФФУ, головою якого призначено віце-президента ФФУ Сергія Татуляна, а його заступником ? Анатолія Дяченка. Також затверджено старшого тренера національної юнацької збірної команди України 1995 р.н. ? цю посаду обійняв Олександр Петраков.

ffu.org.ua