Україна

Калейдоскоп

Григорій Суркіс привітав Віктора Хлуса з ювілеєм

Сьогодні, 12 лютого, виповнюється 65 років нападнику київського «Динамо» 80-х років Віктору Хлусу.

2023-02-12 14:48

Ювіляра із круглою датою привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Дорогий Вікторе Івановичу!

Прийміть найтепліші та найщиріші поздоровлення за нагоди Вашого 65-річчя!

Надзвичайно приємно вітати не просто видатного гравця, який зробив величезний внесок у здобутки київського «Динамо» та всього українського футболу, але й людину, для котрої розвиток та популяризація нашої улюбленої Гри стали справою всього життя.

Лише перерахунку Ваших титулів та трофеїв було б достатньо, щоб без жодного перебільшення віднести Вас до когорти живих легенд нашого футболу, однак не менш значущим є те, що Ви уподовж багатьох десятиліть служите взірцем для все нових і нових поколінь гравців, тренерів та організаторів футболу – передаєте їм свій унікальний та безцінний досвід, надихаєте та мотивуєте оточуючих.

Вас по-справжньому любив уболівальник, Вами захоплювались мільйони, а зараз Вас щиро цінують та поважають колеги, соратники та послідовники. Тож прийміть найтепліші слова вдячності від усіх нас, Ваших друзів та прихильників, як і від усієї багатомільйонної динамівської родини!

Дорогий Вікторе Івановичу! Сердечно бажаю Вам щастя, здоров’я, миру та благополуччя, а ще – і перш за все – у цей складний та буремний час для нашої Батьківщини – якнайскорішої Перемоги!

З повагою,
Григорій Суркіс

footclub.com.ua